Terug naar het dorp = meer werkzaamheden

Als we terug naar het dorp gaan, betekent dit ook dat het organiseren weer een stukje complexer wordt. Het gevolg is dat we meer mensen nodig hebben, anders krijgt de huidige club teveel werk op het bord. We hebben de volgende mensen nodig:

3 jaar geleden hebben wij met het bestuur en de commissies een besluit genomen om het tentfeest te verhuizen naar de manege. Op de huidige voet doorgaan was destijds riskant.

Zoals bij jullie bekend is, lagen hier meerdere redenen aan ten grondslag!

Kruiper Sallandse Brommertoertocht

Naast de kerkmis en de fietstocht begonnen we zondagochtend met de Kruiper Sallandse Brommertoertocht. Een tocht van 70 kilometer. Ongeveer 95 brommers hebben meegereden, bijna een verdubbeling ten opzichte van de laatste editie.

Welkoop Midzomerbrunch

Dit jaar hadden we voor het eerst de Midzomerbrunch. Voor slechts € 5,- konden bezoekers gebruik maken van een heerlijk 'ontbijt' met koffie, luxe broodjes en soep. Daarbij hadden we ook diverse sprekers. Dat het concept aansloeg mag duidelijk zijn, het was immers volle bak! De VAG heeft de Midzomer Corona in ontvangst mogen nemen.

Op vrijdagavond werd het Sallandse Oktoberfest georganiseerd tijdens het Midzomerfeest. Een gezellig feest met veel 'gepast geklede' mensen, een goede sfeer (aan de foto's te zien) en pullen bier. Dit jaar was de tweede editie. Tijdens deze editie zagen we een toename van het aantal mensen dat een tafel reserveerde ten opzichte van het voorgaande jaar.

Het Midzomerfeest begon dit jaar met een cabaretavond. Jan van de Kate zorgde samen met Duo Splendid voor een gezellige en humoristische start van het gezelligste feest van Mariënheem. De Twentse humor van Karel maakte menig persoon aan het lachen.