15:00 - 24:00 uur Midzomer Radio Bekijk programmering

In de aanloop week naar het Midzomerfeest wordt dit jaar voor het eerst een heus Mariënheems radio station in de lucht gebracht voor en door Mariënhemers. De afgelopen maanden is er door een groep vrijwilligers met een radio achtergrond druk gewerkt aan een professionele studio en een gevarieerd radio programma.

Op de woensdagavond, donderdagavond (16.00 - 0.00) en vrijdag overdag (7.00 – 19.00) is er mee te luisteren naar een gevarieerd programma met diverse ludieke onderdelen en interviews. Het Midzomerfeest bestaat dit jaar 35 jaar en om dit te vieren kun je een top 10 inleveren van favoriete platen, en op de vrijdag middag wordt er een Mariënheemse Top35 uitgezonden.

De kantine van de Tennis Club Mariënheem wordt deze dagen omgebouwd tot een live studio en radio café waar je kunt zien hoe live radio gemaakt wordt maar ook gewoon een drankje kunt komen drinken.

De midzomer studio is de gehele week te bereiken via SMS, WhatsApp en gewoon een belletje op 06-1301-3305 voor een groet, verzoek of gewoon een vraag. Verder is het ook mogelijk om een verzoekje aan te vragen.

Radio Midzomerfeest is in de wijde regio te beluisteren via je FM radio op 90.10Mhz maar ook via het internet middels een stream op de website en de Midzomerfeest App!