Uncategorised

Midzomerfeest 2019 is zeer geslaagd, aldus de organisatie van Stichting Midzomerfeesten Mariënheem. Het begon al op vrijdagavond, met 60 teams waren er voldoende deelnemers voor de pubquiz: LMB Veldman De Slimste Mariënhemer.

De zaterdag was een dag vol activiteiten, te beginnen met de Welkoop Raalte Midzomerbrunch waar dit jaar voor het eerst een Soepwedstrijd werd georganiseerd. Verder werd er voldoende georganiseerd voor de jongsten onder ons en waren ook de sportieve activiteiten volgeboekt. ’s Avonds was het een groot feest, zo’n 1.900 tot 2.000 jongeren vanuit de hele regio bezochten Mariënheem.

Zondag was het tijd voor de kerk, een wandeltocht en gemotoriseerd vervoer in de vorm van de Kruiper Tweewielers Tweewieltocht en de Kruiper Tweewielers Sallandse Brommertoertocht. Aansluitend wederom plezier met het Zondagmiddagspektakel: BAJO Bult Maken en Kruiper Tweewielers Fiets Vouwen. Het bijzondere warme weer heeft zeker bijgedragen aan een gezellige middag. Alle activiteiten waren te bekijken vanaf het Hoogeslag Terras.

Dit jaar had het Midzomerfeest ook een voorprogramma. Al vanaf Woensdagmiddag was het een groot feest bij Midzomerradio, een pre-party met een eigen uitgebreid programma.

Bezoekers, vrijwilligers, sponsors en toevallige passanten… bedankt voor dit grandioze feest!!!

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Stichting Midzomerfeesten Mariënheem

nl badge web generic