Van 5 oktober tot en met 25 oktober kunnen alle leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op aangemelde verenigingen/organisaties via Rabobank ClubSupport. Via deze weg willen we jullie vragen om ook een stem uit te brengen op het Midzomerfeest. De financiële steun die we via ClubSupport ontvangen willen we graag inzetten om oud materiaal te vervangen.

Alvast bedankt voor jullie steun en hulp!

Met vriendelijke groeten,

Bestuur & Commissie Stichting Midzomerfeesten Mariënheem

Zaterdagmiddag hebben de kids uit groep 5 t/m groep 8 zich in het zweet gewerkt met een sportieve bootcamp. Bekijk het filmpje. 

De razende reporters zijn op pad geweest door Marienheem. En daar zijn mooie opnames van gemaakt door Emiel Gerner.

Radioprogramma’s

Alle radioprogramma’s zijn te beluisteren/bekijken via live feed op de website, Midzomer app en via de radio: 88.4FM. Vraag het hele weekend jouw favoriete nummers aan door een verzoekje te sturen naar dit telefoonnummer: 06-1301-3305.

Onze vrijwilligers hebben een Mr. Marrie knuffel verstopt in het dorp. Wil je weten waar Mr. Marrie ligt? We geven 10 tips tijdens onze radioprogramma’s, iedere dag tussen 09:00 en 19:00 uur! Deze tips posten wij ook op social media. De vinder moet een foto maken van de vindplek en moet de knuffel langs komen brengen bij de studio van Midzomerradio in de tenniskantine. De vinder mag zich trotse eigenaar noemen van de Mr. Marrie knuffel en wint 50 Midzomerfeest munten!

Vanuit een groep Midzomerfeestvrijwilligers is het idee ontstaan om alsnog een spetterend alternatief “virtueel” midzomerfeest te organiseren. Want met een radiozender, zendmast, webcam, internetverbinding en diverse online mogelijkheden kunnen we toch nog steeds met elkaar een geweldig Midzomerfeest weekend beleven!