Op zondag 25 juni organiseren we het Open NK Boerenbridge. We vroegen ons af hoe dat eruit ziet en toevallig kwamen we tijdens een fietstocht over de Wissinkweg Ans tegen. Ans organiseert de Boerenbridge samen met Harrie.

De eerste Midzomerkriebels van het jaar starten we altijd met een terugblik. En wie vraag je dan om terug te blikken? Onze nieuwe vicevoorzitter Emiel natuurlijk!

Midzomerfeest 2022, wat was jij geslaagd zeg!! Wat een massale opkomst en wat een deelname aan de verschillende onderdelen. Namens het bestuur en de commissies willen we jullie, Mariënhemers, bedanken voor de goede sfeer en deelname.

Dit jaar presenteert Midzomerfeest Mariënheem wederom een stevig muziekprogramma. Net als vorig jaar is dit jaar ingezet op een muziekprogramma dat aansprekend is voor een brede doelgroep. Midzomerfeest 2022 vindt plaats op 17 t/m 19 juni 2022.

Spectaculair muziekprogramma

Dit jaar hebben we wederom een spectaculair muziekprogramma. Donderdag 16 juni en vrijdag 17 juni (tot 20:00 uur) starten we het muziekprogramma met Midzomerradio. Vrijdagavond, na de Megaspelshow, staan DJ Yannick en Familie de Bruyn op het podium.

Nog amper een maand en dan is het zover; Midzomerfeest 2022! Ruim 100 vrijwilligers zijn hard aan het werk om ook dit jaar weer een mooi programma te krijgen, waarbij uiteraard ook de faciliteiten weer op en top voor elkaar zijn.

Het Midzomerfeest is dit jaar op: 17, 18 en 19 juni 2022!