Midzomerfeest 2022, wat was jij geslaagd zeg!! Wat een massale opkomst en wat een deelname aan de verschillende onderdelen. Namens het bestuur en de commissies willen we jullie, Mariënhemers, bedanken voor de goede sfeer en deelname.

Dit jaar presenteert Midzomerfeest Mariënheem wederom een stevig muziekprogramma. Net als vorig jaar is dit jaar ingezet op een muziekprogramma dat aansprekend is voor een brede doelgroep. Midzomerfeest 2022 vindt plaats op 17 t/m 19 juni 2022.

Spectaculair muziekprogramma

Dit jaar hebben we wederom een spectaculair muziekprogramma. Donderdag 16 juni en vrijdag 17 juni (tot 20:00 uur) starten we het muziekprogramma met Midzomerradio. Vrijdagavond, na de Megaspelshow, staan DJ Yannick en Familie de Bruyn op het podium.

Nog amper een maand en dan is het zover; Midzomerfeest 2022! Ruim 100 vrijwilligers zijn hard aan het werk om ook dit jaar weer een mooi programma te krijgen, waarbij uiteraard ook de faciliteiten weer op en top voor elkaar zijn.

Het Midzomerfeest is dit jaar op: 17, 18 en 19 juni 2022!

Afgelopen week kregen we van gemeente Raalte te horen dat Midzomerfeest 2021 een fysieke editie mag zijn. Super gaaf natuurlijk en we zijn meteen gestart met de organisatie. Maar het organiseren van een tentfeest is gemakkelijker gezegd dan gedaan en bij zo’n korte tijdspanne als dit (2,5 weken) is het normaal dat je te maken krijgt met wat knelpunten. Een van die knelpunten is vrijwilligers, de bar, entree en muntverkoop moeten natuurlijk wel bemand zijn. Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers!

Wij zijn super blij! Waarom? Afgelopen week hebben we te horen gekregen dat het Midzomerfeest weer fysiek, op locatie en realtime georganiseerd mag worden.

Onze vrijwilligers zetten nu alles op alles om een fysieke editie te organiseren en het plan is als volgt: De vergunning is binnen, het programma wordt waar nodig aangepast aan de nieuwe opzet en we gaan werken met toegangs- en testbewijzen.