Mariënheem 1

Dit jaar is Mariënheem 1 de buurt die de boom mag ophalen! Ook dit jaar wordt 's middags al de boom opgezet en worden 's avonds de vlaggetjes opgehangen tijdens de opening. Vrijdagavond om 19:00 uur is de opening van het Midzomerfeest.

Schuttersfeest

Vrijdagavond 20 juni, na de opening, start om 19:30 uur het Schuttersfeest! Het Schuttersfeest is een feest voor jong en oud, waar iedereen zich voor kan opgeven. Het Schuttersfeest draait vooral om het schieten op een (houten) vogel, die aan een paal van 10 meter hangt. Afhankelijk van de delen die van de vogel afgeschoten worden, zijn er leuke prijzen te winnen. Diegene die de kop er af schiet mag zich Schutterskoning noemen. Het Schuttersfeest wordt mede mogelijk gemaakt door de gebroeders Schotman. Inschrijven kan via de website!

Wandel/Fietstocht

Zondagochtend is er een leuke fietstocht, die ook gewandeld kan worden. De echte diehards kunnen wat ons betreft om 07:00 uur beginnen met wandelen, de fietstocht begint om 09:30 uur, de start van de tocht is op het Boomplein. De route is vanaf zaterdagmiddag 21 juni 15:00 uur af te halen bij de bar. De kosten zijn €3,50 per persoon, dit kun je bij de bar betalen. Het betreft een route van 30 kilometer en op de pauzeplek krijgen jullie een consumptie.

Tapijtrace

Een belangrijk onderdeel van het zondagmiddagspektakel is dit jaar de tapijtrace. De tapijtrace is voor velen een bekend onderdeel van vroegere jaren. Destijds hebben wij tips gekregen voor verbeteringen, enkele tips hebben wij natuurlijk meegenomen. Meedoen met de tapijtrace? Schrijf je dan nu in!