Eucharistieviering

Ook dit jaar is er weer een eucharistieviering in de feesttent. De kerkdienst begint om 09:00 uur.

Ontbijtshow

Zaterdagochtend is er voor alle Mariënhemers de ontbijtshow! André Blankenvoort zal ook dit jaar de ontbijtshow presenteren, daarbij komt de toneelvereniging langs en is er muzikale begeleiding van Bert Bongers. De toneelvereniging maakt speciaal een sketch ter ere van het 30-jarige jubileum! Ook is er dit jaar een speciale Midzomerkeiverkiezing.

Ondernemersbrunch

De ondernemersbijeenkomst is weer terug van weggeweest, alleen nu in een ander jasje. De ondernemersbrunch begint zondag om 12:00 uur.

Vuurwerkshow

Zaterdagavond omstreeks 22:30 uur is er een grote vuurwerkshow ter ere van het 30-jarige jubileum van het Midzomerfeest. Kom dus allemaal naar het terrein om te kijken, entree voor de feesttent is dit jaar slechts €5,-.

Met alle Mariënhemers op de foto

Graag willen wij met alle Mariënhemers op een groepsfoto! Kom dus allemaal zondagmiddag rond 13:00 uur naar het terrein.

Kruiper Tweewielers Fietstocht

Zin om zondag lekker een tocht door Salland te fietsen? Meld je dan om 09:30 uur op het Boomplein! De route is ook te bewandelen, de wandelaars kunnen om 07:00 uur beginnen. De route is zaterdagmiddag vanaf 15:00 uur te verkrijgen aan de bar.

Zaterdagochtend Kinderprogramma

Hij blijft ons verbazen en op scherp zetten…..je adrenaline door het lichaam laten razen…..

The One and Only… Mr Chuck… from Hollywood met zijn stuntcamp!!!

Menigeen heeft hem al eens mogen bewonderen. Dit jaar op zaterdagmorgen op het Midzomerterrein zal hij de schoolgaande kinderen van groep 0 tot en met groep 8 op het puntje van hun stoel doen laten schuiven, zien en doen stunten.

Dus maak het mee en belééf het! Stuntcamp op zijn scherpst op het midzomerterrein op zaterdagochtend 21 juni van 9.45 uur tot 11.30 uur.

Voor de schoolgaande kinderen van groepen 0 t/m 3 en de jongste kinderen ( 2 à 3 jaar, mits onder begeleiding van zijn/haar ouder/verzorger ) hebben we ook een grappig en ondernemend programma in petto. Het zijn twee personen die je niet iedere dag tegen komt. Ze zijn onderhoudend en verrassend, in voor een grap en nog meer….als je een beetje pips ziet…..zij peppen je op, letterlijk en figuurlijk….. Sta je met lege handen te kijken….dan hoeft dat niet lang te duren…..blijf niet thuis zitten kinderen; midzomerfeest is zaterdagmorgen jouw feest!

We willen overigens ook nog even aangeven dat alle kinderen op geheel eigen risico deelnemen aan alle activiteiten.

Laat de uitdaging niet liggen, grijp hem aan. Maak zaterdagochtend breed baan…. Op naar het Midzomerterrein.

Hopelijk tot zaterdagmorgen 21 juni.

Dan maken we er met zijn allen weer een superleuk, gezellig en flink spektakel van.