Muziekbingo

Na het succes van vorig jaar is dit jaar weer besloten om een bingo te organiseren. In vergelijking met vorig jaar is het dit jaar echter een muziekbingo. Een DJ zal foute plaatjes draaien en Nog Eentie sluit de muziekbingo af.

Hoogeslag-Terras

Vroeger was het terras altijd gericht op de weilanden, maar de laatste jaren is dit niet meer zo geweest. Diegenen die terug willen naar de oude situatie hebben dit jaar geluk, het Hoogeslag-Terras is weer op de weilanden gericht.

Ondernemersbrunch

Zondag om 12:00 uur is dit jaar de ondernemersbrunch. Willy Oosterhuis zal het gebeuren presenteren.

Midzomerkei

Tijdens de ontbijtshow is er dit jaar weer de Midzomerkeiverkiezing! André Blankenvoort doet de presentatie en het wordt muzikaal begeleid door Bert Bongers.
'S avonds is er een vuurwerkshow!

Straatversiering

Lukt het allemaal een beetje met de straatversiering? Vast wel toch! Dit jaar zijn de prijzen net zo hoog als vorig jaar.

Hondenshow

Zondag om 11:00 uur is er weer een hondenshow bij het Boomplein! Wil je weten wat de honden allemaal kunnen? Kom dan naar het Midzomerterrein!

Brandblussen voor kids

Zondag om 11:00 uur kunnen de kinderen een brandje blussen op het Midzomerterrein! Er staat een huis in brand en het vuur komt door de ramen.