Formido Muziekbingo

Als u van gezelligheid houdt, mag u deze muziekbingo niet voorbij laten gaan. Bingo spelen en Hollandse liederen zingen, wie is daar nu niet mee groot gebracht? Iedereen, dus gaan wij dit maar eens samenvoegen en zo ontstaat er de Muziekbingo. Zaterdagmiddag vanaf 15:00 uur. De bingo wordt muzikaal begeleid door de bekendste zanggroep uit Salland “Nog Eentie” in samenwerking met een DJ. Ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te winnen met de bingo. De muziekbingo is gesponsord door Formido.

Mega Vuurwerkshow

Voor het eerst op het Midzomerfeest is er een enorm vuurwerkspektakel.

Deze vuurwerkshow wordt georganiseerd door Dreamfireworks. Zij zijn bekend van het Internationaal Vuurwerkfestival te Scheveningen, de afsluiter van de Nijmeegse 4-daagse, de vuurwerkshow op de Erasmusbrug, de Sail 2010 en aan het illustere rijtje wordt dus nu ook het Midzomerfeest toegevoegd!

Deze show wordt zaterdagavond rond 22.30 uur uitgevoerd.

Dit mag u niet missen en als klapper op de vuurpijl, is deze show ook nog eens gratis!

Schuttersfeest / Vogelschieten

Wil je vrijdagavond met het gezin, met familie, vrienden of collega's iets leuks doen? Geef je dan op voor het schuttersfeest annex vogelschieten? Met dit onderdeel zijn er leuke prijzen te winnen in de vorm van consumptieprijzen.

Geef je op via www.midzomerfeest.nl.

Tanks op het terrein

Gedurende het hele weekend staan er legervoertuigen en legermateriaal op het Midzomerterrein. Het is ook mogelijk om een rondrit te maken in een tank. De dienstplicht is al jaren geleden afgeschaft en hierdoor hebben veel jonge knapen helaas nog nooit een legertank van binnen gezien. Nu is er ook voor hen een kans om de lange gekoesterde jongensdroom uit te laten komen. En zal opa met trots kunnen vertellen aan zijn kleinkinderen wat hij vroeger heeft beleefd? Leuk dat ze dan even samen op de gevoelige plaat kunnen, gezien er zondag een professionele fotograaf aanwezig is.

Welkoop Ontbijtshow

Zaterdagochtend is er de welbekende ontbijtshow met muzikale omlijsting van Bert Bongers en André Blankenvoort als presentator. Uiteraard wordt ook de Midzomerkei bekend gemaakt.

Ter ere van de 30e editie gaat de befaamde toneelvereniging “de Heemspelers” een hilarische sketch opvoeren die u niet mag missen.

Bent u ook net zo benieuwd wie het bestuur nu weer als verrassing uit de grote hoed heeft getoverd? Was het vorig jaar nog zanger Rinus, wie zal dit jaar het feestje opleuken?

Kom op tijd naar de show want vol = vol.

De ontbijtshow wordt mogelijk gemaakt door Welkoop Raalte.

Foto met Mariënhemers

Heel Mariënheem op de foto? Zorg dat u allemaal zondag om 13:30 uur op het Midzomerterrein bent. Onze ultieme doelstelling is om met zijn allen het getal 30 uit te dragen. Er is een professioneel team van fotografen aanwezig alsmede Google Earth!

Pullenbar

Vorig jaar met succes geïntroduceerd, de Pullenbar. De Pullenbar heeft inmiddels regionale belangstelling gekregen, want mede collegae feesten komen dit jaar wederom de kunst afkijken. Waar een klein dorp als Mariënheem maar weer groot in kan zijn.

De Pullenbar wordt mede mogelijk gemaakt door Dennenbos Flooring en Bajo Bouw. 

Delfts Blauw

De gerenommeerde schildersclub uit ons plaatselijke dorpje heeft 30 jaar Midzomerfeest fantastisch uitgebeeld met Delfts Blauwe schilderijen!

In totaal 30 schilderijen sieren het Midzomerterrein op. Bij elk jaar is een afbeelding geschilderd en aan u de eer om te aanschouwen wat het is. Hier hangt ook een prijsvraag aan vast. Heeft u ze alle 30 goed? Dan maakt u kans op een schitterende prijs. Deze prijs wordt zondagmiddag om 18:00 uur uitgereikt.

De inschrijfformulieren kunt u bij het secretariaat afhalen.