Voorbereiding weer in volle gang!

De voorbereidingen voor Midzomerfeest 2015 zijn weer in volle gang. Sinds eind 2014 is het comité druk bezig met vergaderen. Enkele dorpsgenoten hebben aangeboden om ons te helpen met het organiseren van het programma. We gaan er weer een superfeest van maken!

Dorpsbarbecue

De dorpsbarbecue is één van de vele nieuwe onderdelen. Graag willen wij met jullie, jullie buren, vrienden en familieleden bij aanvang van het Midzomerfeest (vrijdag, 18:00 uur) de barbecue aansteken. Neem ook jullie vrienden en familieleden van buiten Mariënheem mee!

Natuurlijk willen wij wel weten hoeveel vlees we moeten inkopen, dus wij vragen jullie om je in te schrijven via de website. De inschrijvingen komen binnenkort online en hierover lezen jullie meer in de volgende Midzomerkriebels!

Voetbal staat centraal

Voetbal staat tijdens het Midzomerfeest in 2015 zeer centraal. We organiseren zelfs drie onderdelen die hiermee te maken hebben. Op de website kunnen jullie hierover al één en ander vinden.

Leuke bands

Ook dit jaar passeren enkele leuke bands de revue, denk hierbij aan Big Bird. Op vrijdagavond zal de band Vezpa zorgen voor muziek uit de periode van Rock 'n Roll! Zeker een aanrader voor de 'iets ouderen' onder ons.

Vrijwilligers gezocht!

Wil jij ons helpen met het organiseren of begeleiden van programma-onderdelen? Laat het ons weten!