De website

Op dit moment krijgt de website een kleine update, hierdoor wordt het geschikt voor tablets en mobiele telefoons! Wanneer wij de laatste updates hebben uitgevoerd, zal het definitieve programma bekend gemaakt worden. Ook kunnen jullie je dan aanmelen voor de diverse activiteiten. Wij verwachten hierover volgende week meer te kunnen vertellen.

Nederlands Kampioenschappen Scootmobielvoetbal

Jaja je leest het goed, dit Midzomerfeest worden er weer originele Nederlands Kampioenschappen georganiseerd. Dit keer hebben wij de landelijke primeur met scootmobielvoetbal!

Elk team bestaat uit 5 personen (waarvan 1 reserve) en iedereen krijgt een aangepaste scootmobiel toegewezen. Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk te scoren! De aanmeldingen voor dit unieke onderdeel verschijnen binnenkort op de website.

Helikoptervlucht

Wil jij tijdens Midzomerfeest in een helikopter zitten? Jij kunt samen met buren, vrienden en familie een helikoptervlucht maken! Per vlucht kunnen 4 personen tegelijk instappen. Kosten zijn slechts €37,50 p.p en je vliegt dan ruim 6 minuten boven onze mooie omgeving!

Vogelschieten

Net als vorig jaar gaan we weer vogels schieten. Wie o wie wordt de Schutterskoning in 2015? Wie stoot Lean Hobert van zijn troon? Het schuttersfeest begint tegelijk met de dorpsbarbecue. Aansluitend is er een Rock'n Roll avond met muziek uit de jaren '60, '70 en '80!