Programma definitief

Zoals jullie wellicht hebben gelezen in de krant en op Facebook, willen wij jullie bij deze laten weten dat het programma definitief is! Voor het volledige programma zie: www.midzomerfeest.nl. Het is vanaf nu ook mogelijk om je in te schrijven voor de diverse programma-onderdelen.

Rock 'n Roll-avond

Vrijdagavond na het Schuttersfeest en de dorpsbarbecue is er een Rock 'n Roll-avond. De band Vezpa zorgt voor muziek uit de jaren '60, '70 en '80. De ideale avond dus voor iedereen die zich de hits uit deze tijd kan herinneren.

Let op: Het Midzomerfeest begint vrijdagavond al om 18:00 uur!

Kinderprogramma

Zaterdagochtend van 10:00 uur tot 11:30 uur wordt het Kinderprogramma georganiseerd. Tijdens het Kinderprogramma zijn er diverse leuke activiteiten voor de jongsten onder ons. Aansluitend kunnen de kinderen spelen in de Grote Zandbak.

Wandel- en fietstocht

Net als andere jaren is er ook dit jaar een wandel- en fietstocht op de zondagochtend. De routes zijn zaterdagochtend en -middag af te halen in de feesttent.

Website is geschikt voor mobiel gebruik!

Voor het eerst is de website nu geschikt voor mobiel gebruik! Dus pak die mobiele telefoon of tablet er eens bij en ga naar www.midzomerfeest.nl!