Oude foto's naar Omnihuus

Zoals jullie wellicht hebben opgemerkt, staan de oude foto's tot en met 2013 niet meer op de website. Oudere foto's worden vanaf nu ondergebracht in het archief van 'T Omnihuus.

Midzomerkei

De Midzomerkei wordt vanaf heden niet meer gegeven aan enkele personen. De Midzomerkeicommissie wil de nadruk gaan leggen op specifieke (en vaak onzichtbare) werkgroepen binnen de vele verenigingen en stichtingen die Mariënheem rijk is. Het team van Mariënheem Online zal de werkgroepen ondersteunen in hun presentatie.

Bingo

Zaterdag om 15:00 uur is er weer een bingo in de feesttent! Zorg dat je er bij bent, er zijn namelijk veel leuke prijzen te winnen. De bingo wordt mede mogelijk gemaakt door de Formido.

Boogschiettoernooi

De mannen van Mariënheem 4 hebben deze activiteit al geoefend, zij zijn er al helemaal klaar voor. Zondag om 10:30 is er een boogschiettoernooi voor jong en oud. Het lijkt een beetje op paintball, maar het is wat actiever en doet minder pijn. Geef je nu op via de website!

Kids DJ Discoshow

Wil jij later DJ worden? Meld je dan nu aan via de website en leer de kneepjes van het vak van een professionele DJ! In 2 sessies van 1,5 uur leer je hoe je moet mixen en scratchen. Zeer geschikt voor kinderen van 10 tot en met 16 jaar.