Hoofdsponsors

De hoofdsponsors zijn de bedrijven die dit jaar het Platinumpakket gesponsord hebben.

Vekoma Vekoma mini-mix Voetbaltoernooi
Bajo Bouw & IJzerwerken Bajo Entreepoort
Kruiper Tweewielers Kruiper tweewieltocht
Kruiper Tweewielers Kruiper Fietsenstalling
Hoogeslag Hoogeslag Terras
LMB Veldman LMB Veldman Bubblevoetbal
Bajo Bouw & IJzerwerken NK Bajo Scootmobielvoetbal
Adende/Woonstudio Adende/Woonstudio Helikoptervlucht
Welkoop Welkoop Ontbijtshow
Formido Formido Bingo

Het is voor bedrijven nog mogelijk om hoofdsponsor te worden. Bij interesse kun je contact opnemen met Raymond Holtmaat, wij zorgen dan voor een vermelding in de MIK.

Mariënheem 2

Dit jaar is Mariënheem 2 weer aan de beurt. Deze buurt helpt ons met het klaarmaken en opzetten van de Midzomerboom. Dit gebeurt dit jaar al op woensdagavond, aansluitend worden de dames en heren getrakteerd op een lekkere borrel. Uiteraard neemt Mariënheem 2 ook deel aan de opbouw in de opbouwweek en de afbouw op maandag 22 juni.

Dorpsbarbecue

Ondertussen zijn er al redelijk wat tafels gereserveerd voor de dorpsbarbecue. Wil jij ook met jouw vrienden/familie/buren deelnemen aan de barbecue? Reserveer dan via www.midzomerfeest.nl. OP=OP, dus wees er snel bij.

Let op: de barbecue begint vrijdagavond al om 18:00 uur!

Welkoop Ontbijtshow

Zaterdagochtend om 10:00 uur begint de Welkoop Ontbijtshow. André Blankenvoort en Bert Bongers zorgen voor de nodige entertainment. Dit jaar is er tijdens de Ontbijtshow ook een grote loterij, waar je veel leuke prijzen kunt winnen.

Munten

Zoals jullie weten is de muntprijs ook dit jaar slechts € 2,- per munt. De oude witte breekmunten van vorig jaar zijn echter alleen dit jaar nog geldig. Tijdens deze editie van het Midzomerfeest brengen wij weer nieuwe munten in de roulatie. De witte breekmunten zijn in 2016 dus niet meer geldig.

Kruiper Tweewielers Fietsenstalling

Dit jaar mogen jullie de fietsen weer stallen in de Kruiper Tweewielers Fietsenstalling. Gezien wij nogal wat volk verwachten dit jaar, heeft de technische commissie besloten om de fietsenstalling iets te vergroten.

Bajo Entreepoort

Het Midzomerfeest is waarschijnlijk het enigste feest in de regio, dat de entree vernoemd heeft naar een hoofdsponsor. Dus als je over 16 dagen het terrein op wilt, dan weet je dat je eerst de Bajo Entreepoort moet passeren.

Veel te doen voor de kinderen

Deze editie is er extra veel te doen voor de jongere jeugd en de kinderen. Behalve de kermis en het vrije uurtje dat zij er mogen besteden, is er dit jaar voor de jongeren onder hen ook een grote zandbak.

De kinderen krijgen zaterdag ook de gelegenheid om een grote klimwand te beklimmen of om tattoos te tekenen. Ook is er zaterdagochtend tegelijk met de Welkoop Ontbijtshow het kinderprogramma.

Op zondag is er een workshop waarin kinderen leren om een echte DJ te zijn, het is voor de leeftijd van 10 t/m 16 jaar.