Kruisjastoernooi

Zondagochtend om 10:00 uur begint het kruisjastoernooi, ook dit jaar kunnen jullie weer gezellig een potje kaarten in de grote tent. De kosten zijn €5,- per persoon, maar dit is inclusief 1 consumptie. Aanmelden kan vanaf 9:00 uur in de feesttent.

Straatversiering

Uiteraard worden ook dit jaar de straten van ons mooie dorp weer versierd. Wie zal dit jaar de hoofdprijs (twv € 200,-) winnen? In 2013 en 2014 had De Veenen de beste versiering. Welke straat zal dit jaar winnen? De tweede prijs krijgt € 100,- en de derde € 50,-. Vrijdagavond wordt de straatprijs bekend gemaakt in de feesttent.

Kerkmis

Zondagochtend vanaf 9:00 uur ben je welkom om de kerstviering bij te wonen in de grote tent. Net als andere jaren is dit een eucharistieviering.

Fiets- en wandeltocht

Ook dit jaar zijn er weer wandel- en fietstochten van ongeveer 30 kilometer. Zaterdagmiddag kunnen jullie de routes ophalen in de feesttent tegen een kleine vergoeding van € 3,50, de routes zijn verkrijgbaar bij de secretariaatswagen. Omstreeks 9:00 uur is de officiële start, maar in principe ben je vrij om jouw eigen starttijd te bepalen. De fietstocht wordt mede mogelijk gemaakt door Kruiper Tweewielers!

Nieuwe munten

Dit jaar zijn er weer nieuwe munten. “Alweer?”, zul je misschien denken? Dit heeft te maken met de praktische uitvoerbaarheid van het muntenautomaat. De munten van vorig jaar zijn dit jaar dus nog eenmalig te gebruiken!

Kids DJ Show

Een leuk onderdeel voor de kinderen van 10 t/m 16 jaar! De Kids DJ Show! Altijd al DJ willen worden? Dit is jouw kans. De Kids DJ Show is een leuke workshop waarin je de fijne kneepjes van het vak leert. Inschrijven via de website is wel vereist.

Boogschiettoernooi

Ook dit is een leuk onderdeel voor jong en oud en is tevens gratis. Het is een mix tussen trefbal en paintball, maar dan minder hard. Geef je als groep op via de website. Alle leeftijden kunnen hieraan deelnemen, maar het is vooral leuk voor de kinderen van 14 t/m 17 jaar. De heren van Mariënheem 4 weten dat het zelfs voor de 30+'ers een leuk onderdeel is.

Pokertoernooi

Zondagochtend om 10:00 uur wordt het jaarlijkse pokertoernooi georganiseerd. Heb jij een pokerface? Meld je dan aan! Stuur even een e-mail naar Simon Rijsemus (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Deelname = gratis en er zijn zomerse prijzen te winnen!

Schatgraven en tattooshop, het kinderprogramma in een notendop!

Piraatjes, spelfanaten en krachtpatsertjes opgelet: de zaterdagmorgen in Mariënheemcity biedt volop (ont)spanning en spektakel voor jullie allemaal!

Voor de cowboys en –girls van de groepen 0 t/m 3 en de jongste kinderen ( 2 a 3 jaar, mits onder begeleiding van zijn/haar ouder/verzorger) zijn er echte pony’s waarop jullie tijdens een ritje het feestterrein onveilig kunnen maken. Hou je meer van speuren en spanning, grijp dan de schop met beide handen aan en ga in de grote zandvlakte op zoek naar de Mariënheemse schat. Wil je het liever wat rustiger aan doen, geen probleem… laat een heuse glittertattoo plaatsen en pik ook nog even een leuke voorstelling mee!

Natuurlijk hebben we ook een prachtprogramma voor de wat oudere en stoere boys en girls van groep 4 t/m 8. Ooit gevolleybald zonder een hand voor ogen te zien? Ooit Twister of Jenga in een Extra Large versie gespeeld? Of wel eens “levend gebowld”? Op zaterdagochtend maak je het allemaal mee… Maar dat is niet het enige…..Span je spieren zoals Popeye of toon je krachten als Jerommeke en laat zien dat je tijdens het touwtrekken alle tegenstanders met één ruk onderuit haalt! Nog niet spannend genoeg? Geef je dan op voor kratstapelen en baan je weg naar de top! Zogezegd, het kinderprogramma in een notendop!

We willen overigens ook nog even aangeven dat alle kinderen op geheel eigen risico deelnemen aan alle activiteiten.

Genoeg gepraat, genoeg geïnformeerd. Tijd nu voor actie! Kom zaterdagochtend 20 juni om 9.45 uur naar het feestterrein en behalve jij zal er Spanning Spel en Spektakel zijn! Tot dan!