Midzomercorona

De Midzomerkei heet dit jaar: “De Midzomercorona”. De corona is het symbool van Mariënheem, het symboliseert de bebouwing aan de beide zijdes van de N35. In plaats van personen worden er dit jaar groepen genomineerd, onzichtbare groepen die onderdeel zijn van verenigingen of stichtingen. De coronaverkiezing is tijdens de Welkoop Ontbijtshow!

Helikoptervlucht

Heb jij altijd al in een helikopter willen zitten? Kom dan zaterdagmiddag naar het Midzomerterrein! Tussen 11:00 uur en 17:00 uur is er de gelegenheid om met z'n 4en in te stappen. De helikoptervlucht wordt mogelijk gemaakt door Adende en Woonstudio Raalte. Een ritje kost € 37,50 per persoon! Aanmelden op het terrein is mogelijk!

Lekker wandelen of fietsen

Heb je zin om zondagochtend lekker te wandelen of te fietsen door het Sallandse landschap (30km)? De route kun je vanaf zaterdagmiddag tegen een kleine vergoeding afhalen in de feesttent! De fietstocht en de fietsenstalling worden mogelijk gemaakt door Kruiper Tweewielers!

Straatversiering

Beste straten, buurten en wijken: hoe staat het er voor met de straatversiering? Hebben jullie onder het genot van een drankje al wat leuks bedacht? Vrijdagavond wordt bekend gemaakt welke straat gewonnen heeft!

Schuttersfeest

Heb je zin om de (houten) vogel van de stok te knallen? Geef je dan op voor het Schuttersfeest! Dan kun je tussendoor lekker aanschuiven bij de barbecue!

Kids DJ Show

Een leuk onderdeel voor de kinderen van 10 t/m 16 jaar! De Kids DJ Show! Altijd al DJ willen worden? Dit is jouw kans. De Kids DJ Show is een leuke workshop waarin je de fijne kneepjes van het vak leert. Inschrijven via de website is wel vereist, maar aanmelden in de tent is ook mogelijk.

Boogschiettoernooi – Archery Tag

Ook dit is een leuk onderdeel voor jong en oud en is tevens gratis. Het is een mix tussen trefbal en paintball, maar dan minder hard. Geef je als groep op via de website of kom zondagochtend rond 10:00 uur even op het terrein. Alle leeftijden kunnen hieraan deelnemen, maar het is vooral leuk voor de jongeren van 14 t/m 17 jaar. Ook zeker een aanrader voor de (jonge) dames onder ons... het doet namelijk geen pijn.

Vekoma mini-mix Voetbaltoernooi

Zaterdagmiddag wordt het Vekoma mini-mix Voetbaltoernooi georganiseerd. Net als andere jaren is dit onderdeel volgeboekt. In verband met de compacte terreinindeling, komen de velden pal naast het Hoogeslag Terras te liggen. Dus heb je zaterdagmiddag zin in een drankje? Kom dan naar het Midzomerterrein!

De Mariënheemse Agrariërs

Stichting Midzomerfeesten Mariënheem vraagt vele ondernemers al jaren om het feest mogelijk te maken en elke keer wordt aan deze oproep massaal gehoor gegeven.

De agrarische sector is echter nooit benaderd, terwijl de bedrijven in deze sector zeer professionele ondernemingen zijn, die waardevol zijn voor de werkgelegenheid in de regio.

Door middel van een soort “Club van 100” kunnen de agrarische ondernemingen vanaf dit jaar ook een bijdrage leveren aan het Midzomerfeest, de sector wordt hierdoor ook zichtbaarder voor het publiek.

Onlangs hebben de agrariërs al een brief ontvangen en op het terrein is een bord aanwezig, waar de agrariërs hun naam op kunnen zetten. Hiermee kunnen ze lid worden van de “Club”.

Heeft u een agrarisch bedrijf, maar onlangs nog geen brief ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Maurits Vlees Dorpsbarbecue

Wil je nog mee doen met de dorpsbarbecue? Dat is nog mogelijk, er zijn nog enkele plekken vrij! Meld je dan wel voor vanavond 24:00 uur aan! Als jij je voor 24:00 uur nog aanmeld, kost deelname slechts € 8,50 per persoon! Meld jij je vanaf morgen aan, dan is deelname mogelijk vanaf €10,- per persoon!

Sponsors

Het bestuur en de vele vrijwilligers van Stichting Midzomerfeesten Mariënheem willen graag de sponsors bedanken voor hun bijdrage! Een overzicht van de sponsors vind je hier.

Roken en alcohol

Het is verboden om te roken in de feesttent! Het is verboden voor bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar om alcohol te nuttigen. Bezoekers tussen 18 en 25 jaar oud zijn verplicht om een polsbandje te dragen.