Vanmorgen was de ontbijtshow, presentator André Blankenvoort en de muzikale entertainment van Bert Bongers zorgden voor een succesvolle ochtend. Bijna 400 personen waren aanwezig bij de Welkoop Ontbijtshow.

De Midzomercorona is gewonnen door het Jeugdkamp, onder leiding van Simon Rijsemus. De overige genomineerden waren de WMO-groep en de parkeerwachters van Manege Bartels. Dit jaar werd de traditionele Kei-verkiezing voor het eerst "Corona" genoemd. In plaats van 1 vrijwilliger is besloten om de werkgroepen achter de diverse verenigingen te nomineren. De corona staat symbool voor ons dorp.

Duurzaam Mariënheem heeft tijdens de ontbijtshow een presentatie gegeven, deze presentatie was er op gericht om de Mariënhemers bewust te laten worden van het energieverbruik. Om dit leuk aan te pakken hebben zij er voor gekozen om een cabaretier in te zetten.

Ook was er een loterij met diverse leuke prijzen. Deze prijzen zijn mogelijk gemaakt door Welkoop Raalte. De hoofdprijs (kruiwagen vol met bloemen) is gewonnen door Bennie Hagen en Annie Jansman heeft een helikoptervlucht gewonnen.