Het Mariënheemse biertje

Amsterdam heeft Heineken, Enschede heeft Grolsch, Mariënheem heeft ……? Welke buurt, straat, vriendengroep of familie wil een echt Mariënheems biertje brouwen? Een Marrie Pilsener, een Midzomer Cerveza, een……… Wie o wie brouwt er het lekkerste biertje, verzint een originele naam etc. Wij stellen de middelen en ondersteuning beschikbaar. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij helpen je graag op weg.

Het nieuwe Mariënheemse biertje wordt dan gepresenteerd tijdens de cabaretavond.

Wat/wie wordt onze nieuwe mascotte?

De Zwarte Cross heeft tante Rikie, de Stöppelhaene heeft een haan maar wat heeft het Midzomerfeest? Wat moet het boegbeeld worden van Sallands gezelligste zomerfeest de komende jaren? Laat jouw fantasie de vrije loop gaan. Alle ideeën zijn welkom. Diegene met het mooiste en meest herkenbare idee staat eeuwige roem alsmede een leuke verrassing te verwachten. Stuur de suggestie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwe prijzen voor de straatversiering

Welke straat is dit jaar het origineelst met de straatversiering? Deze straat zullen wij dan ook rijkelijk belonen.
In plaats van een geldprijs geven we namelijk een compleet verzorgde barbecue voor deze straat weg. Deze barbecue is inclusief: vlees, barbecue, koelwagen, tafels en stoelen. De barbecue staat gepland in het eerste weekend van september.

Huifkar

Gezellig met zijn allen naar de cabaretavond? Nog niet uitgerust van de vrijdagavond en toch zaterdagmorgen weer naar de Ontbijtshow? Stap dan in! Donderdagavond en zaterdagochtend is er een huifkar. De opstaptijden/plaats zal op de site van het midzomerfeest bekend gemaakt worden.