Het Mariënheemse biertje

De brouwers van het Mariënheemse biertje zijn inmiddels bekend! Dit zijn Wim Schotman en Rudi Ellenbroek. Heren veel succes met het brouwen van het biertje.

Het Oktoberfest is terug

De Midzomercommissie heeft dit jaar besloten om het Oktoberfest weer te organiseren. Hoewel het Oktoberfest destijds zeer succesvol was, heeft het bestuur toen besloten om iets anders te organiseren op de vrijdagavond. Het Midzomerfeest is namelijk uniek in de regio, omdat alle programma-onderdelen juist niet elk jaar hetzelfde zijn.

Vanwege de herintroductie is ook besloten om dit jaar nog geen tafelverhuur te doen. Natuurlijk vullen we de zaal wel met lange tafels. Dus wil je verzekerd zijn van een tafel? Wees er dan gewoon om 20:00 uur, want Vol = Vol.

Dit jaar online kaartverkoop

Dit jaar gaan we voor het eerst werken met een voorverkoop voor de zaterdagavond. De entreekaarten zijn in de voorverkoop goedkoper dan aan de deur. Jullie kunnen deze kaarten bestellen via een online ticketservice.

Uiteraard willen we de Mariënhemers eerst in de gelegenheid stellen om de kaarten te kopen. Voordat we 'het aan de grote klok hangen', zullen we de exacte wijze eerst aan jullie bekend maken via Mariënheem Online / Mik. Ook hier geldt: Op = Op.

Midzomervoetbal

Teams van voorgaande jaren krijgen voorrang, zij dienen zich echter wel op te geven voor 21 mei! Kosten €15,- per team. Wil je meedoen? Schrijf je dan snel in via de website. Vermeld dan wel de naam van jouw team, jouw eigen naam + telefoonnummer. Vol = Vol. Inschrijfgeld kan betaald worden op het terrein.