Zondag: feest met Ronnie Ruysdael

Zondag 19 mei is qua programmering en muziek wat meer gericht op families. Allereerst is er natuurlijk het Zondagmiddagspektakel, hierna schakelen we over naar feestmuziek met Ronnie Ruysdael en DJ Total Tommy. Ook de coverband BigBird is van de partij, deze band stond vorig jaar ook geboekt bij het Midzomerfeest.

Bij mooi weer staat er een podium op het buitenterrein!

Leuke Bingo op zaterdagmiddag

Na de voetbal is er ook dit jaar weer een leuke Bingo. Diverse bedrijven zullen ons voorzien van de gekste prijzen. Dus heb je zaterdagmiddag even niks te doen? Kom dan met je vrienden/buren/familie naar het terrein!

NK Scootmobielvoetbal & Bubblevoetbal

Ook dit jaar organiseren we het Nederlands Kampioenschap Scootmobielvoetbal en het Bubblevoetbal. Het Scootmobielvoetbal werd vorig jaar gewonnen door een team uit Haarle. Geef je snel op als je de titel in Mariënheem wilt houden!

Midzomervoetbal

Teams van voorgaande jaren krijgen voorrang, zij dienen zich echter wel op te geven voor 21 mei! Kosten €15,- per team. Wil je meedoen? Schrijf je dan snel in via de website. Vermeld dan wel de naam van jouw team, jouw eigen naam + telefoonnummer. Vol = Vol. Inschrijfgeld kan betaald worden op het terrein.