Kaartverkoop Cabaretavond is begonnen

De kaartverkoop voor de Cabaretavond (donderdagavond) is begonnen. Sinds deze week kun je de kaarten kopen bij de Parabool. Op donderdagavond 16 juni staan Höllenboer en Duo Splendid op de bühne. Een kaartje kost € 7,50 per persoon.

De voorstelling begint om 20.30 uur. Het theater is open vanaf 19.30 uur.

Om 19.15 uur en 20.00 uur kunt u eventueel opstappen op de huifkar bij de Schalm.

Midzomercabaret: De nieuwe start van het Midzomerfeest.

Kaartverkoop zaterdagavond is begonnen

Ook de kaartverkoop voor de zaterdagavond is begonnen. In tegenstelling tot de donderdagavond zijn dit Early Bird-tickets, oftewel: het is goedkoper om deze kaarten online te halen dan aan de deur. Online kosten ze € 8,50 per persoon en aan de deur € 10,- per persoon.! De eerste kaarten zijn al de deur uit …...

https://www.ticketkantoor.nl/shop/Midzomerfeest

of surf naar www.midzomerfeest .nl en klik op “koop hier je kaarten voor zaterdag in de voorverkoop”.

Gezellig met de buren naar het Oktoberfest

Op vrijdag organiseren we dit jaar weer een Oktoberfest. Deze avond wordt muzikaal ingevuld door: Die Powerhosen en DJ Willie. Wil je een gezellige avond met de buren, vrienden of familie? Ga dan verkleed naar het Oktoberfest. Er zijn een beperkt aantal tafels beschikbaar. Wil jij met je buren, vrienden of familie aan een tafel zitten? Wees dan op tijd! De avond begint om 20:00 uur.

Straatversiering

Hebben jullie er al over nagedacht hoe jullie de straat gaan versieren? Zorg dat het dit jaar extra spectaculair wordt, je kunt namelijk met de hele buurt een Barbecue winnen. Deze barbecue krijgen jullie dan in de eerste week van september!