Midzomer Corona 2016

De nominatiecommissie voor de Midzomer Corona heeft ook dit jaar weer 3 groepen genomineerd. Dit zijn groepen of personen die binnen een organisatie, vereniging of stichting als vrijwilliger achter de schermen veel werk verrichten. Tijdens de Ontbijtshow hoor je wie genomineerd zijn, dit wordt op verrassende wijze bekend gemaakt. Door middel van een stemming mogen de bezoekers van de Ontbijtshow bepalen wie in 2016 de prestigieuze Midzomer Corona 2016 in ontvangst mag nemen.

Kaartverkoop Donderdagavond & Zaterdagavond

De eerste kaarten zijn de deur al uit. Heb jij nog geen kaartje voor de donderdag en/of zaterdag? Wees dan snel, want Op = Op. De kaarten voor de Cabaretavond kun je halen bij de Parabool. De kaarten voor de zaterdagavond zijn verkrijgbaar via: www.ticketkantoor.nl/shop/Midzomerfeest.

Poker- en Kruisjastoernooi

Ook dit jaar is er weer een gezellig Poker- en Kruisjastoernooi op de zondagochtend. Wil je meedoen? Geef je dan snel even op.

Met de huifkar naar het Midzomerfeest

Het Midzomerfeest is dit jaar in de manege en gelukkig biedt ons dat diverse voordelen. Jullie kunnen namelijk met de huifkar naar het Midzomerfeest! Op de website vind je de vertrektijden en de locatie.

Verkleed naar het Oktoberfest

Voor het Oktoberfest geldt er natuurlijk een dresscode: “Oktoberfest”, dus koop snel een leuk pakje en zorg dat je verkleed bent op het Oktoberfest.

Midzomerfeest met Goochelaar en Sponzenrace!

Nog geen plannen met de kids voor zaterdag 18 juni? En op zoek naar spektakel? Kom dan van 10:00 tot 11:30 uur naar het feestterrein van het midzomerfeest te Mariënheem en ga samen op avontuur!

Dit jaar is er voor grote en kleine boys en girls weer van alles te doen op “de prairie”. Voor de kleintjes van groep 0 tot 4 wordt er lekker zandgeschept (of zandgehapt…) in de grote zandbak en kan er een “wilde rit” worden gemaakt op een pony. Effe chillen en kijken naar de kunsten van een goochelaar kan natuurlijk ook! Ga je voor een stoer uiterlijk of liever iets prinses-achtigs, dan laat je de stoere meid of cowboy schminken en kies je voor (glitter)tattoos.

Ben je wat ouder en zit je in groep 5 t/m 8, dan ga je natuurlijk voor meer ACTIE ! Hoe lang hou jij het vol op een wilde rodeostier? Ren jij je benen uit je lijf met de “waterhelm-“, “sponzen-“ of “brancardrace”? Of wil je nu echt eens iets anders, hijs je je in een Sumo-pak en word je de topscoorder van jouw Sumovoetbalteam?

Kortom: Kom 18 juni naar Mariënheemcity, want daar is genoeg plezier en vertier voor groep 5 t/m 8 en groep 0 t/m 4!

Straatversiering

Op woensdag 15 juni zal de jury de Mariënheemse straten weer bezoeken, uiteraard beoordelen ze dan gelijk de straatversiering. De prijsuitreiking is donderdagavond tijdens de Cabaretavond met Höllenboer. Dus wees er bij als je wilt weten welke straat gewonnen heeft!