Welkoop Ontbijtshow

Zaterdag om 10:00 uur begint de ontbijtshow en er staan weer leuke activiteiten op het programma. Bert Bongers zal zorgen voor de muzikale invulling, de Midzomercorona wordt bekend gemaakt, er is weer een leuke loterij, er is een presentatie over de agrarische sector en nog veel meer. Conclusie: kom zaterdagochtend naar de ontbijtshow. Wij zorgen voor de huifkar! 's Middags worden het Vekoma minimix Voetbaltoernooi en de Formido Bingo georganiseerd. De voetbal kun je bekijken vanaf het Hoogeslag Terras.

Kinderprogramma en vrij uurtje kermis

Zaterdagochtend is er tevens het kinderprogramma. Het kinderprogramma is om 11:30 uur afgelopen, na het kinderprogramma is er ook dit jaar voor de kinderen de gelegenheid om gratis gebruik te maken van de kermis.

Huifkar is gratis

Donderdagavond en zaterdagochtend rijden er huifkarren. Een ritje in de huifkar is uiteraard gratis. Jullie worden opgehaald bij de Schalm en afgezet bij de Bajo-poort. Let er wel op: donderdagavond is er entree. De kaarten zijn tot en met donderdagochtend te halen bij de Parabool, daarna moet je ze kopen aan de deur. Na afloop van de cabaretvoorstelling ( +/- 22:00 uur) is de entree gratis.

Sponsors

Heeft u een (agrarische) onderneming en wilt u graag bijdragen aan het Midzomerfeest, maar hebben wij nagelaten om u dit jaar te benaderen, laat het ons dan even weten. Wij nemen u dan mee bij de sponsoring voor volgend jaar.

Het bestuur en de commissieleden van Stichting Midzomerfeesten Mariënheem willen bij deze alle sponsors, de agrariërs die zich hebben aangesloten bij de agrarische ondernemers van Mariënheem en vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van dit geweldige feest. Het gaat een succes worden, dat beloven wij jullie!

Een overzicht van de sponsors vind je hier.