Wat een super gaaf feestje!

Voor de organisatie waren het uiteraard spannende tijden. Des te korter op het feest des te spannender het voor iedereen werd. Tijdens de opbouw werd al gauw duidelijk dat wat wij voor ogen hadden ook gerealiseerd kon worden. De manege leek niet meer op een manege maar het was gewoon een grote tent! Het oppervlak was alleen groter (breder en langer) En wat kunnen wij nu zeggen…………

Wat hebben wij dit weekend een gaaf feestje gehad zeg!

Lekker weer, een extra avond (cabaret), een goed programma, de prachtige aankleding, veel publiek en de tomeloze inzet van vrijwilligers en sponsors hebben hier aan bij gedragen. Het feestje werd zeer goed bezocht door zowel onze dorpsgenoten als Sallanders en mensen van ver buiten Salland. De zaterdagavond was een ware klapper! Bijna 1700 bezoekers! De exacte resultaten van het weekend zijn nog niet helemaal binnen, maar we weten zeker dat we het beste resultaat hebben behaald sinds jaren.

Hiermee danken wij jullie voor het vertrouwen en zien jullie graag terug op het Midzomerfeest 22 juni t/m 25 juni 2017 op dezelfde locatie.

De winnaars

Vekoma Midzomervoetbal 1e prijs: Allstars
Vekoma Midzomervoetbal 2e prijs: Vrouwe Fortuna
Midzomercorona: Zonnebloem Mariënheem
Bubblevoetbal: Vrienden van Ruud
2e NK Scootmobielvoetbal: Bas Bril en co
Pokeren 1e prijs: Sem Spijkerman
Pokeren 2e prijs: Harrie Jansman
Straatprijs 1e prijs: De Essenbree (Jaren '60)
Straatprijs 2e prijs: Jongstraat
Straatprijs 3e prijs: Wissinkweg

Hoofdsponsors

  • Kruiper Tweewielers
  • Bajo Bouw en IJzerwerken
  • Landbouwmechanisatiebedrijf Veldman
  • Bouwbedrijf Hoogeslag
  • Vekoma
  • Formido Raalte
  • Welkoop Raalte

Foto's

Wil je nog graag wat herinneringen ophalen? Bekijk dan de foto's!

Sponsoren

Het bestuur en de commissieleden van Stichting Midzomerfeesten Mariënheem willen bij deze alle sponsors, de agrariërs die zich hebben aangesloten bij de agrarische ondernemers van Mariënheem en vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van dit geweldige feest.

Een overzicht van de sponsors vind je hier.

Agrarische ondernemers van Mariënheem

Heeft u een agrarische onderneming en wilt u uw bedrijf alvast aanmelden voor volgend jaar? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..