De eerste DJ is bekend gemaakt

De eerste DJ is dit weekend via onze facebookpagina bekend gemaakt! De enige echte Mental Theo zal ervoor zorgen dat jullie voetjes van de vloer gaan. Uiteraard maken we binnenkort meer DJ's en acts bekend. Er zullen in totaal 4 acts de revue passeren op de zaterdagavond!

Kaartverkoop

Net als vorig jaar werken we dit jaar weer met kaartverkoop. Kaartjes voor de cabaret op donderdagavond zijn te binnenkort te vinden bij De Parabool, deze kosten € 7,50 pp. Voor de vrijdagavond kun je weer tafels reserveren en de kaarten voor de zaterdagavond zijn online te reserveren. Hierover binnenkort meer!

Brommertoertocht

Terug van weggeweest: de brommertoertocht op de zondagochtend! Houd je van brommertoertochten? Of ken je mensen die hiervan houden? Stel ze dan even op de hoogte!

Dit jaar extra aandacht voor onze sponsors!

Vanaf dit jaar willen we extra aandacht geven aan onze sponsors, het succes van het feest hangt immers voor een groot deel af van hun bijdrage!

Om dit te bereiken gaan we dit jaar de sponsorpakketten aanpassen. Het doel is om ervoor te zorgen dat de pakketten iets rendabeler worden. Wij vinden het namelijk zeer belangrijk dat onze sponsors kunnen profiteren van onze sponsorpakketten.