Midzomerfeest Mariënheem organiseert ook dit jaar weer een groot Oktoberfest

Vrijdagavond 23 juni organiseert Midzomerfeest Mariënheem vanaf 20:00 wederom een groot Oktoberfest bij Manege Bartels aan de Boetelerveldweg. Tijdens dit Sallandse Oktoberfest zullen o.a. feestacts ‘Die Tolle Leute’ en ‘Die Supertolle Schlager Schwestern’ op het podium verschijnen.

Vanwege het grote succes van vorig jaar is er dit jaar wederom een groot Oktoberfest bij Manege Bartels in Mariënheem. Vorig jaar waren er in grote getalen Mariënhemers en Raaltenaren aanwezig, maar er waren ook bezoekers uit Twente, Limburg en Brabant. Om het feest dit jaar tot een nog groter succes te maken is er door Midzomer extra geïnvesteerd in de muziek en de aankleding van het Mariënheemse Oktoberfest.

De zaal ademt door de aankleding een en al Oktoberfest. Daarnaast zal het bier geschonken worden in grote bierpullen. De dresscode is vanzelfsprekend geheel binnen het thema. De entree op vrijdagavond is gratis en ook als bezoekers gegarandeerd aan een achts-persoons tafel willen zitten is dit kosteloos. Reserveren kan binnenkort via www.midzomerfeest.nl. Tussen 20.00 en 21.00 kunnen deze tafels gratis worden geclaimd. Als er na 21.00 nog gereserveerde tafels leeg zijn, vervallen deze reserveringen en kan iedereen gebruikmaken van de tafel.