Oktoberfest op de vrijdagavond

Ook dit jaar organiseren wij weer een Oktoberfest op de vrijdagavond, het concept van vorig jaar bouwen wij verder uit. Dit jaar is het mogelijk om tafels te reserveren, vanwege de (her)introductie van dit idee is de reservering dit jaar nog gratis. Reserveren is binnenkort mogelijk via de website.

Maurits von Martels presenteert tijdens Midzomerbrunch

Maurits von Martels gaat presenteren tijdens de Midzomerbrunch op zaterdagmorgen. Maurits von Martels komt uit onze regio en behartigt namens het CDA de agrarische belangen. Hij zit voor deze partij ook in de Tweede Kamer. De presentatie van Maurits zal gaan over de agrarische sector.

Wandel- en fietstocht

Een klassieker tijdens het Midzomerfeest: de wandel- en fietstocht. Ook dit jaar hebben wij een leuke tocht voor jullie in petto. Jullie horen hier binnenkort meer over.

Jan Riesewijk verzorgt de cabaretavond

Jan Riesewijk is dit jaar de grote ster tijdens de cabaretavond op donderdag. Jan Riesewijk, afkomstig uit het Twentse Losser, is onder andere bekend van 'Van Jonge Leu en Oale Groond'. Jan zal een mooie cabaretavond voor jullie verzorgen.

De muzikale begeleiding wordt dit jaar verzorgd door Duo Splendid, deze act stond was vorig jaar ook present tijdens de cabaretavond.

Tijdens de donderdagavond zullen wij ook dit jaar werken met kaartverkoop. De kaarten kunnen jullie binnenkort kopen bij de Parabool en ze kosten € 7,50 per persoon.