Het Mariënheemse Biertje

Voor de tweede keer wordt er een Mariënheems biertje gebrouwen, ook dit jaar weer door Rudi Ellenbroek en Alfons Schotman. De presentatie van dit biertje gebeurt tijdens de cabaret op donderdagavond.

Midzomer Corona

Al vele jaren lang worden vrijwilligers tijdens het Midzomerfeest in het zonnetje gezet. Elke vereniging heeft wel mensen die in Mariënheem bekend staan als het boegbeeld van die vereniging, bijvoorbeeld omdat ze veel op de voorgrond treden. Wat je vaak niet ziet is die hele grote club vrijwilligers die niet op de voorgrond staat, maar juist achter de schermen werkt.

Deze mensen willen we graag in het zonnetje zetten door middel van de Midzomer Corona. De uitreiking is tijdens de Midzomerbrunch op zaterdagochtend.

Voorlopig programma staat online!

Het voorlopige programma (en de daarbij behorende aanmeldmogelijkheden) staat alvast online. Bekijk het voorlopige programma! Gaandeweg kan het zijn dat er nog wat details veranderen, dus houd daarom de website in de gaten.

Volg het Midzomerfeest op Facebook en Instagram

Jullie zullen vast wel gezien hebben dat we de eerste artiesten al bekend hebben gemaakt via Facebook, namen als Mental Theo, Die Tolle Leute en Moombahteam zijn de revue al gepasseerd.

Sinds kort zijn wij ook actief op Instagram!....ja ja, ook wij gaan graag met de tijd mee.

Wil je graag op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en Instagram!