Fiets- en wandeltocht

Ook dit jaar wordt er weer een leuke fietstocht door Salland georganiseerd. De organisatie van deze leuke tocht ligt in handen van Jos Alferink. De route van de fietstocht is zondagochtend verkrijgbaar op het Midzomerterrein.

Geef je op voor de Wipe-Out

Het Zondagmiddagspektakel staat dit jaar in het teken van Wipe-Out. We hebben een hele gave stormbaan geregeld, waar de deelnemers zo snel mogelijk overheen moeten. Vind jij het leuk om mee te doen? Geef je dan op!

Het Sallandse Oktoberfest

Op vrijdag organiseren wij het Sallandse Oktoberfest, ook dit jaar kunnen jullie weer aan lange tafels zitten. Reserveer de tafels via de website. Omdat wij dit concept graag willen uitbouwen, is het reserveren ook dit jaar nog gratis. Per tafel kunnen ongeveer 8 personen zitten.

Midzomervoetbal

Wil jij weer meedoen met een gezellig voetbaltoernooitje? Op zaterdagmiddag hebben we weer diverse veldjes beschikbaar voor het Midzomervoetbal. Maximaal 5 personen staan in het veld, 2 dames en 3 heren. Opgeven kan hier!

Kaartverkoop gestart

De kaartverkoop is ondertussen gestart. De kaarten voor de cabaret op donderdagavond zijn verkrijgbaar bij De Parabool in Mariënheem, deze kosten € 7,50 per stuk. De kaarten voor de zaterdagavond kosten € 8,50 in de voorverkoop (online te bestellen) en € 10,- aan de deur. Op = Op, dus wees er op tijd bij!