Kaartverkoop in volle gang!

De kaartverkoop van het Midzomerfeest is nu volop in gang en de eerste kaarten zijn al de deur uit! Kaarten voor de cabaret op donderdagavond kun je kopen bij De Parabool in Mariënheem en ze kosten € 7,50 per stuk. Kaarten voor de zaterdagavond kun je kopen via de website, in de voorverkoop kosten ze € 8,50 en aan de deur € 10,-! Let op: OP = OP!

Aanpassing binnenkant 'tent'

De opstelling aan de binnenkant van de 'tent' wordt dit jaar iets aangepast. Zo wordt de bar in het midden vergroot en zijn er meer tappunten. De Pullenbar aan de achterzijde van de 'tent' zal verdwijnen, maar in plaats daarvan introduceren wij dit jaar de Shotjesbar!

Midzomerbrunch

Zaterdagochtend vanaf 11:00 uur organiseren wij de Midzomerbrunch (voormalige ontbijtshow). Tijdens deze brunch is er onder andere leuke muziek en zijn er diverse sprekers, waaronder Maurits von Martels. Tevens is er de presentatie van de Midzomer Corona (voormalige Midzomerkei) en kunnen jullie weer leuke prijzen winnen. Het beloofd een gezellige ochtend / middag te worden!

Midzomervoetbal

Wil jij weer meedoen met een gezellig voetbaltoernooitje? Op zaterdagmiddag hebben we weer diverse veldjes beschikbaar voor het Midzomervoetbal. Maximaal 5 personen staan in het veld, 2 dames en 3 heren. Opgeven kan hier!

Afsluiter van de zaterdagmiddag met DJ Theo

Om tegemoet te komen aan bepaalde wensen, hebben wij er dit jaar voor gekozen om een DJ te plaatsen tussen de Bingo en het Zaterdagavondprogramma. Jullie kunnen zaterdagmiddag lekker blijven plakken tot ongeveer 19:45 uur. Wij zijn erg benieuwd naar jullie bevindingen!