Doe mee met de Wipe-out!

Zondag 25 juni hebben we zoals vanouds het Zondagmiddagspektakel. Het spektakel draait dit jaar vooral om de Wipe-out. Een leuke baan met allerlei hindernissen die je moet overwinnen! Wie durft het aan? Geef je op via de website!

Presentatie: 'Geloven' in een leefbare gemeenschap

Zaterdagochtend tijdens de Midzomerbrunch is er een presentatie van de projectgroep: 'Geloven' in een leefbare gemeenschap. Op een interactieve wijze proberen zij het publiek te betrekken bij het onderwerp, dat al een paar jaar actief is in het dorp.

Reserveer nu jouw tafel voor het Oktoberfest!

Ben jij nog van plan om een tafel te huren met vrienden, familie of buren? Dan is dat natuurlijk nog mogelijk! Je kunt een tafel reserveren via de website. Het reserveren van een tafel is geheel gratis. Je moet je vrijdag 23 juni tussen 20:00 uur en 21:00 uur wel even melden en jouw tafel claimen. Per tafel kunnen ongeveer 8 personen plaatsnemen.

Sallandse Brommertoertocht

Zondagochtend wordt de Sallandse Brommertoertocht georganiseerd, een leuke toertocht voor zowel oude als nieuwe brommers. De tocht is ongeveer 70 kilometer lang. Meerijden? Je kunt je op 2 manieren aanmelden: of via de website, of op het terrein.

Formule 1 in de tent

Omdat er dit jaar Formule 1 is, heeft het comité besloten dit ook uit te zenden in de tent. Wij zullen er voor zorgen dat er een groot scherm, zitplekken en consumpties aanwezig zijn. Hierbij zijn jullie dus uitgenodigd om de Formule 1 te kijken.