Oppas nodig voor je kind? 't Schoapie biedt de oplossing

Wie zoekt nog oppas voor z'n kind tijdens het Midzomerfeest? 't Schoapie biedt hiervoor nog diverse mogelijkheden! Meer info is te vinden via Mariënheem Online of hier.

De Midzomerapp

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Download dan gratis de Midzomerapp via de Appstore en Playstore!

Kom allemaal naar de Midzomerbrunch!

Zaterdag vanaf 11:00 uur organiseren wij de Midzomerbrunch! Tijdens de brunch verzorgen wij een leuk programma, met o.a: Ellen Jannink, Midzomer Corona, Maurits von Martels en '“Geloven” in een leefbare gemeenschap Mariënheem'

Kruiper Sallandse Brommertoertocht en Fietstocht

Vind jij het leuk om zondag lekker uit te waaien over de Sallandse wegen? Doe dan mee met de Sallandse Brommertoertocht of de Fietstocht! Aanmelden kan op het terrein. De Brommertoertocht wordt mogelijk gemaakt door Kruiper Tweewielers.

Straatversiering

Hebben jullie de straten nog een beetje goed versierd? Donderdag tijdens de cabaretavond is de prijsuitreiking! Dus ben je benieuwd wie er heeft gewonnen? Kom dan naar de cabaret!

Kinderprogramma

Ook dit jaar is er op zaterdagochtend weer een leuk kinderprogamma. Het kinderprogramma begint om 11:00 uur en eindigt rond 12:30 uur. De kinderen kunnen dan weer aansluiten bij de ouders of naar de kermis. Er zijn o.a. een bungeerun, een stormbaan, kinderen kunnen pony rijden of zich laten schminken.

Entree donderdagavond

Ga jij donderdagavond naar de cabaret? Heb jij nog geen entreekaarten? Geen probleem, deze kun je deze week nog halen bij de Parabool of je kunt ze kopen aan de deur. De entree bedraagt €7,50. De cabaret wordt verzorgd voor Karel van de Kate, Karel staat bekend vanwege zijn Twentse humor. Eerder werd bekend dat Jan Riesewijk de cabaret zou verzorgen, ivm gezondheidsproblemen hebben we dit aan moeten passen.

Tafels vrijdagavond

We hebben nog wat tafels vrij voor het Oktoberfest. Aan een tafel zitten met buren/vrienden/familie is wel zo gezellig toch? Gelukkig is dit helemaal gratis!! Reserveren kan hier.

Kaarten zaterdagavond

Er zijn nog kaarten in de voorverkoop beschikbaar voor de zaterdagavond (€ 8,50 per stuk)! Uiteraard kun je de kaarten ook gewoon kopen aan de deur, deze kosten €10,-. Dit scheelt toch weer € 1,50. Bestel hier je kaarten.

Deelnemers gezocht voor de Wipe-Out

We zoeken nog deelnemers voor de Wipe-Out! Dit is een prachtige baan met diverse hindernissen. Dit is een leuke activiteit in teamverband, teams bestaan uit 5 personen. Wil je meedoen? Meld je dan hier aan.

Feest met The Euro's en DJ Dennis

De zondag sluiten we af met een gezellig feestje. Coverband The Euro's en DJ Dennis staan op het podium en zullen er voor zorgen dat het een gezellig familiefeest wordt! Nodig al je vrienden, familie en buren uit om naar dit feestje te gaan. Deze artiesten blijven tot ongeveer 20:00 uur, hierna sluiten wij af met de afterparty!

Sponsors Midzomerfeest

Bij deze willen wij alle sponsors, ondersteunende agrariërs en vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van het Midzomerfeest! We hebben nog een paar dagen te gaan om de laatste puntjes op de i te zetten, maar dit gaat helemaal goed komen.

Een overzicht van de sponsors vind je hier.

VEEL PLEZIER OP MIDZOMERFEEST 2017