Wat een super gaaf feest dit jaar!

Wat een super gaaf feest dit jaar zeg. Dankzij een goede line- up, leuke programma-onderdelen, een goede inzet van vrijwilligers en uiteraard het leukste publiek ooit, hebben we er weer een gaaf feestje van kunnen maken. Ondanks de grote concurrentie van omliggende feesten, hebben we dit jaar toch best wel lekker gedraaid. De definitieve cijfers moeten nog bekend worden, maar wij zijn in ieder geval erg trots op het resultaat.

Overzicht winnaars

Straatversiering:            Wörmink
Midzomervoetbal:         Neppes & Co
Pokertoernooi:               Jorne Klein Koerkamp
Wipe Out:                        Vrienden van Ruud
Midzomer Corona:        VAG

Het zit er weer (eventjes) op

Voor nu zit het er voor ons weer eventjes op. Het terrein is in ieder geval weer helemaal netjes. Aanstaande maandag hebben we nog een evaluatie en daarna zijn wij weer stil tot september. Vanaf dan zullen jullie weer van ons gaan horen!

Verloren voorwerpen

Ben jij toevallig nog iets verloren? Laat het ons weten! Aan de kapstok van de manege hangen in ieder geval de verloren jassen.

Wil jij het feest verbeteren?

Wil jij volgend jaar het Midzomerfeest verbeteren? Heb je nog leuke ideeën? Of lijkt het je leuk om programma-onderdelen te organiseren? Helemaal prima! Wij zien je volgend jaar graag aanschuiven bij de vergaderingen. Een aantal dames uit de Wörmink hebben al toegezegd deze uitdaging graag aan te willen gaan! Wij zijn dan ook erg blij met hun betrokkenheid. Ook hopen we volgend jaar een promo-team te hebben.

Vrijwilligers, sponsors, ondersteunende agrariërs & dorpsgenoten, bedankt!

Bij deze willen we graag alle vrijwilligers, sponsors, ondersteunende agrariërs en uiteraard ook het alle leukste publiek ooit bedanken voor dit mooie en gezellige feest. Zonder jullie inzet en positiviteit was dit niet mogelijk geweest. Wij hopen erop dat wij volgend jaar weer van jullie gebruik mogen maken.

Met vriendelijke groeten,

Bestuurs- en commissieleden van

Stichting Midzomerfeesten Mariënheem