Welkoop Midzomerbrunch

Dit jaar hadden we voor het eerst de Midzomerbrunch. Voor slechts € 5,- konden bezoekers gebruik maken van een heerlijk 'ontbijt' met koffie, luxe broodjes en soep. Daarbij hadden we ook diverse sprekers. Dat het concept aansloeg mag duidelijk zijn, het was immers volle bak! De VAG heeft de Midzomer Corona in ontvangst mogen nemen.

Kinderprogramma

Een Goochelaar, schminkers, glittertattoos, ballonnen maken, ponyrijden, een stormbaan en een bungeerun baan. Dit zijn een paar voorbeelden van de leuke activiteiten tijdens het Kinderprogramma. Ongeveer 85 kinderen hebben hiervan gebruik gemaakt! Nadien konden de kinderen weer aansluiten bij de kermis of de Midzomerbrunch!

Vekoma Midzomervoetbal

Dit jaar 15 teams tijdens de Vekoma Midzomervoetbal, op één team na helemaal vol. Dit succesvolle programma-onderdeel heeft ook dit jaar weer gezorgd voor veel plezier tijdens het Midzomerfeest. Het toernooi is gewonnen door Neppe & Co. Nadien konden de teams aansluiten bij de Formido Bingo.

Afsluiter van de zaterdagmiddag

Voor het eerst hadden we een DJ staan tussen de Bingo en het avondprogramma. In vorm van een Jukebox konden mensen zelf de plaatjes aanvragen. Volgens mij hebben we hiermee een goede zet gedaan, om 20:00 uur waren er nog steeds mensen aanwezig.

Zaterdagavond

Op zaterdagavond hebben we uitgepakt met de muziek, onder andere: Moombahteam, Mental Theo, Buren van de Brandweer en DJ Pim Pots stonden op het podium. Wat was dat geluid heerlijk zeg. Er waren ongeveer 1500 mensen in de tent. Iets minder mensen dan vorig jaar, maar gezien de forse concurrentie zijn we erg tevreden.