Terug naar het dorp = meer werkzaamheden

Als we terug naar het dorp gaan, betekent dit ook dat het organiseren weer een stukje complexer wordt. Het gevolg is dat we meer mensen nodig hebben, anders krijgt de huidige club teveel werk op het bord. We hebben de volgende mensen nodig:

Voorzitter (bestuursfunctie)

Onze huidige voorzitter, Marcel Boxebeld, wilde eigenlijk vorig jaar al stoppen, maar omdat we naar het dorp willen verhuizen heeft hij besloten om nog 1 jaartje aan te blijven. Hij wil het namelijk goed achterlaten. Wij zoeken dus iemand om Marcel te vervangen. Als voorzitter zet je samen met het bestuur het beleid uit en zorg je samen voor de uitvoering. Je hebt een visie waarmee het feest vooruit kan en hierbij functioneer je als kartrekker. Dit jaar loop je mee, vanaf volgend jaar ben je de nieuwe voorzitter.

Vice-Voorzitter (bestuursfunctie)

Hoe fijn zou het zijn als er iemand is die de nieuwe voorzitter wil ondersteunen. Samen met de voorzitter en de rest van de organisatie trek jij de kar. Wij zoeken ook voor dit jaar een vice-voorzitter.

Coördinator Programma (bestuursfunctie)

Sinds Sander Schutte een stap terug heeft genomen, in verband met het succes van z'n eigen zaak, missen wij iemand die het programma goed coördineert. Veel is hierbij op de schouders van het bestuur en de commissies komen te liggen.

Wij zijn op zoek naar iemand die het programma zou willen coördineren. Namens de vele programma-commissies zorg jij voor terugkoppeling richting het bestuur.

Vice-Coördinator Programma (bestuursfunctie)

Ook de coördinator van het programma zou het vast fijn vinden als er iemand is die hem of haar wil ondersteunen. Wij zijn op zoek naar iemand die samen met de Coördinator Programma en de programmacommissies het programma wil verzorgen!

Coördinator Vrijwilligers (bestuursfunctie)

De laatste jaren heeft Bianca Zielman ervoor gezorgd dat er altijd voldoende vrijwilligers waren. Iris Horenberg heeft haar voor dit jaar opgevolgd, maar ze krijgt het straks druk omdat ze gaat afstuderen. Wij zijn daarom op zoek naar iemand die ervoor kan zorgen dat Iris met een gerust hart kan werken aan haar Scriptie. Samen met alle betrokken help je met de coördinatie rondom de vrijwilligers en koppel je dit terug naar de rest van het bestuur. Daarbij zijn we ook aan het kijken naar nieuwe manieren om vrijwilligers te werven.

Vice-Coördinator Vrijwilligers (bestuursfunctie)

Het regelen van vrijwilligers is best een grote klus, het blijkt soms een behoorlijke puzzel te zijn. Daarom zijn we ook op zoek naar iemand die de coördinator van de vrijwilligers kan ondersteunen.

Secretaris (bestuursfunctie)

Marjolein Jansman gaat ons na vele jaren trouwe dienst verlaten. We zoeken daarom ook een nieuwe secretaris. Je helpt ons met de administratieve ondersteuning, denk aan: notuleren, het maken van een draaiboek, de vergunningaanvraag... etc etc.

Vice-Marketing & Communicatie (bestuursfunctie)

Goede informatievoorziening draagt bij aan een goed verloop van het Midzomerfeest. We zoeken dus iemand die Edwin Blankenvoort en de commissie “Marketing & Communicatie” hierbij wil helpen, denk aan: contact met de pers, het schrijven van teksten, onderhoud van de Midzomer-app of social media.

Sponsoring (bestuursfunctie)

Raymond Holtmaat wil op den duur graag een stapje terugnemen. We zoeken dus iemand die uiteindelijk zijn stokje wil overnemen en samen met de sponsorcommissie bij wil dragen aan de financiële zekerheid van het Midzomerfeest.

Wil je ook dat het Midzomerfeest terug gaat naar het dorp?
En wil je ons graag helpen? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
of app naar: 06 27 43 81 73