Organisatie speelt in op het 'gemis van het feest'

Het Midzomerfeest verhuist in 2018 weer terug naar het dorp. Locatie: “Manege Bartels” wordt verlaten, om vervolgens een nieuwe locatie te betrekken op de velden rondom de tennisbaan in het dorp. Ondanks twee gezellige edities bij Manege Bartels, blijft de vraag om een terugkeer groot. Het Midzomerfeest wordt dit jaar georganiseerd op 22 tot en met 24 juni 2018. 

Vanaf dit jaar is het Midzomerterrein te vinden op de velden rondom de tennisbaan in Mariënheem, de stichting zal hierbij gebruik maken van het 'trapveldje' en een aanliggend weiland. De entree van het feest is gedurende het hele weekend de ingang aan de Essenbree. Door het terrein en ingang 'in het dorp' te plaatsen, hoopt de organisatie sneller en gemakkelijker de gang naar het feest te bewerkstelligen.

Tipje van de sluier

In 2018 zullen een aantal oude onderdelen weer terugkeren, zo zullen de buurtschappen weer actief betrokken worden bij de organisatie en wordt het zondagmiddagspektakel ingevuld met een bekend spel. De zaterdagavond zal in het teken staan van een 90's Party.