Heb jij jouw stem nog niet uitgebracht via Hart voor Salland?

Het Midzomerfeest verhuist in 2018 weer terug naar het dorp en deze verhuizing brengt eenmalige kosten met zich mee. Dit willen wij onder andere bekostigen met de opbrengsten van Hart voor Salland.

Wij roepen daarom iedereen op om via Hart voor Salland van de Rabobank hun stem uit te brengen op Stichting Midzomerfeesten Mariënheem. De toegekende financiële middelen zullen ook gebruikt worden om er weer een écht dorspfeest van te maken.

Tot en met 19 maart is het nog mogelijk om jouw stem uit te brengen.

Nieuwe locatie

Het Midzomerfeest verhuist dit jaar naar een nieuwe locatie in het dorp. Wij gaan gebruik maken van diverse velden rondom het tenniscomplex.

Vrijwilligers gezocht

We zoeken nog steeds vrijwilligers! Wil jij een steentje bijdragen tijdens de op- en afbouw, met een bardienst of door te helpen met een programma-onderdeel? Of vind je het leuker om ons te helpen met sponsoring, marketing of het regelen van vrijwilligers? Laat het ons dan weten! Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorlopige programma binnenkort bekend gemaakt

De eerste artiesten zijn al vastgelegd en het programma begint vorm te krijgen. De komende weken verwachten wij het voorlopige programma bekend te maken. Hou de MIK, Mariënheem Online, onze website en onze Facebookpagina dus goed in de gaten!