Nieuw: spelelement op de vrijdagavond

Vanaf dit jaar introduceren wij iets nieuws op de vrijdagavond, namelijk een spelelement waaraan iedereen uit Mariënheem kan meedoen. Dit jaar spelen we met z'n allen: “De Slimste Mariënhemers”. Dit is een quizspel met meerdere spelrondes, waarbij we gebruik maken van teams van 4 tot 6 personen!

Nieuw: barbecue en muziek op zaterdagmiddag

Het Midzomerfeest keert weer terug naar het dorp en dat geeft ons de gelegenheid om op zaterdag gezellig door te trekken met z'n allen. Vanaf de bingo tot en met het avondprogramma zullen wij de gehele middag/vroege avond muziek aanbieden met een bijbehorende barbecue! Iedereen wordt bij deze uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

Zaterdagavond 90's Party

Dit jaar hebben we op zaterdagavond een feestje voor een brede doelgroep, zowel ouderen als jongeren zullen zich in dit thema moeten kunnen vinden: 90's Party! Onder andere Gerard Ekdom zal de revue passeren.

Ook dit jaar: Sallandse Brommertoertocht

Een succesvol programma-onderdeel met deelnemers uit de hele regio: De Sallandse Brommertoertocht. Ook dit jaar zal een grote groep mensen een tocht maken door Salland, het start- en eindpunt is het Midzomerterrein.

Geen pokertoernooi, wel kruisjassen

In verband met teruglopende interesse zullen wij dit jaar geen pokertoernooi meer organiseren. Kruisjassen organiseren wij daarentegen wel.