Knikkertoernooi 'Euvraltie'

Wie heeft er vroeger niet geknikkerd? “Euvraltie, niet jatten en niet pitten gleuf raakt telt NIE!”. De organisatie brengt 10 Dubbeldekkers/Super Supers met Midzomer logo in omloop. Wie er aan het einde de meeste in bezit heeft, is de winnaar.

Er zijn 2 deelnameklasses:

Deelnameklasse

I Bovenbouw basisschool
II De rest

Het knikkertoernooi is op zondag 24 juni van 11:00 uur tot 12:30 uur.

Zondagmiddagspektakel: Bult maken!

Het is weer terug van weg geweest! Het oeroude Mariënheemse 'Bult maken' voor twee. Dit spelonderdeel wordt zondagmiddag tijdens het Zondagmiddagspektakel georganiseerd en duurt van 15:00 uur tot 15:45 uur.

Reglement:

  • Elk team bestaat uit 2 personen;
  • Er is per team 4 vierkante meter grond beschikbaar om de grond uit te spitten;
  • Langs de 3 meter hoge paal kan het team het zand opwerken;
  • Wie er na 20 minuten de hoogste bultheeft is de winnaar!
  • Toegestane gereedschappen: Bats.

De prijs? Naast een bult roem ook een mooie bokaal. Heb je hier nu een bult zin in?

Koeienvlaairoulette

Dit jaar organiseren we ook 'Koeienvlaairoulette'! Oftewel: men neme een stukje land, men verdeelt het in diverse vakjes en men laat hier een koe op grazen. Iedereen mag van tevoren aangeven op welk vak de koe haar behoefte gaat doen. De naam van dit spelonderdeel: “Koeienvlaai” geeft de aard van de behoefte aan. De winnaar maakt kans op een prijsje!

Ook de Koeienvlaairoulette zal plaatsvinden tijdens het Zondagmiddagspektakel, van 14:30 uur tot 16:00 uur.

Formule 1 op het Scherm

Zondagmiddag zal er ook een TV-scherm op het Midzomerterrein aanwezig zijn, waarop wij de Formule 1 zullen uitzenden.

Muziek op de zondagmiddag

Dit jaar staan de feest/coverband 'X-static' en DJ-combinatie 'De Feestdirecteuren' op het podium tijdens de zondagmiddag. Aangezien wij een druk programma hebben en het vast heel mooi weer gaat worden, hebben wij het volste vertrouwen dat dit een super gezellige zondagmiddag- en avond gaan worden. Gedurende de gehele zondag is de entree gratis!

Straatversiering

Aangezien ons thema op zaterdagavond “Jaren 90” is, lijkt het ons leuk als jullie de straten versieren in hetzelfde thema. Uiteraard verzorgen wij voor de winnende straat een barbecue!

Aanmelden

Op dit moment voeren we de laatste aanpassingen door op onze website. Wanneer dit klaar is, kunnen jullie je aanmelden voor de programma-onderdelen. Wij houden jullie hiervan op de hoogte!