Met onder andere Gerard Ekdom

Het Midzomerfeest staat op zaterdagavond 23 juni in het teken van een 90's Party. Met artiesten als Gerard Ekdom en Paul van de Laar, in combinatie met de muziekstijl uit de jaren '90, hoopt het Midzomerfeest een muziekprogramma neer te zetten dat zowel bij jongeren als bij ouderen aan zal slaan.

Gerard Ekdom

Gerard Ekdom, begonnen met zijn DJ-carriere in 1998, is bekend geworden door zijn optredens bij 3FM, Radio 6 en Serious Request en was regelmatig te zien bij feesten in Salland. Op zaterdagavond 23 juni gaat hij zijn uiterste best doen om de bezoekers uit hun dak te laten gaan op muziek uit de jaren '90.

Foute Avond op vrijdag

Ook op de vrijdagavond is gekozen voor een bijzondere muziekkeuze, namelijk een Foute Avond. Artiesten zoals Jordy van Vilsteren, Tom van Duuren en Pascal Redeker zullen deze avond op de bühne staan.

Entree

Vrijdagavond 22 juni is er gratis entree. Zaterdagavond 23 juni kost een kaartje aan de deur €10,-. In de voorverkoop (online) zal een kaartje €7,50 per stuk kosten. De start van de voorverkoop wordt binnenkort bekend gemaakt.