Geef je op voor de Dorpsbarbecue!

Dit jaar gaan we weer terug naar het dorp. Het lijkt ons leuk om met alle Mariënhemers de sportieve zaterdagmiddag goed af te sluiten. Om dit op een leuke manier te doen organiseren wij een dorpsbarbecue, vanzelfsprekend zorgen we ook voor muziek en entertainment! Dit is superleuk om met je buren, familie en/of vrienden te doen! Geef je hier op!

De barbecue vindt plaats op het Hoogeslag Terras! Tijdens de Dorpsbarbecue kondigen we ook een verassing aan, een aankondiging die bij iedereen zeker in de smaak zal vallen!

Bajo Midzomertennis: Dubbelkampioenschap

Nieuw in het programma: Bajo Midzomertennis: Dubbelkampioenschap! In teams van 2 personen (mannen, vrouwen of gemixt) ga je de strijd aan!

Wie lijkt het wel leuk om even een balletje te slaan?

Zelf meenemen: tennisracket en sportschoenen (geen noppen). Geef je hier op!

Zondagmiddagspektakel: Bajo Bult maken!

Het is weer terug van weg geweest! Het oeroude Marienheemse Bult maken voor twee, laat zien dat je de boel snel op een hoop gooit.

Reglement:

De teams bestaan uit 2 personen. Er is per team 4 M2 grond beschikbaar om de grond uit te spitten. Langs de hoge paal kan het team het zand opwerken, deze grond ligt rondom de paal. Wie er na 20 minuten de hoogste bult heeft is de winnaar. Toegestane gereedschappen: Bats.

De prijs? Naast een bult roem ook een mooie bokaal. Geef je hier op.