Kinderhoek

Dit jaar hebben we speelgelegenheden voor kinderen van +/- 2 tot +/- 8 jaar oud in de vorm van de Kinderhoek! Ook is er een verschoningsplek voor onze allerjongste bezoekers. De Kinderhoek komt op een zichtlocatie in de tent of vlak bij de luifel. Het volgende is aanwezig: Ballenbak, Rubberen LEGO blokken, Grote 4-op-een-rij en Bibberspiraal.

Let op: de Kinderhoek is op eigen risico en de organisatie houdt geen toezicht!

Bajo Midzomertennis: Dubbelkampioenschap

Nieuw in het programma: Bajo Midzomertennis: Dubbelkampioenschap! Een leuk alternatief voor de sportievelingen onder ons die niet mee willen/kunnen doen met Midzomervoetbal. Opgave per koppel zowel dames, heren of mix in alle leeftijden. Zelf meenemen: tennisracket en sportschoenen (geen noppen). Geef je hier op!

Voor jong en oud: LMB Veldman De Slimste Mariënhemer!

Dit jaar beginnen we met een groepsspel voor jong en oud. Teams van 4 tot 6 personen nemen het op tegen elkaar met (ludieke) kennisvragen. In een aantal verschillende rondes kunnen zij per vraag punten verdienen. Elke ronde heeft een eigen thema en de vragen zullen hier en daar typische Mariënheemse kennisvragen zijn. De rondes worden afgewisseld door korte pauzes met muziek die de teams zelf hebben ingestuurd.

Dit spel is leuk om te doen met buren, vrienden of familie! Geef je hier op!

Dorpsbarbecue

De zaterdagmiddag willen we dit jaar doortrekken, dus dat betekent niet meer naar huis na de Bingo! Wij zorgen voor barbecues, eten en muziek.... jullie zorgen voor gezelligheid!

De barbecue vindt plaats op het Hoogeslag Terras!

Ook erg leuk om te doen met buren, familie, vrienden, je voetbalteam of je tennismaatje. Geef je hier op!

Dit jaar aan de beurt: Raams

De terugkeer naar het dorp houdt ook in dat we weer actief gebruik gaan maken van de buurten. We hebben het oude systeem weer in gebruik genomen, dit betekent dat de Raams dit jaar aan de beurt is. De Raams wordt actief betrokken bij diverse activiteiten!

Ingang via de Essenbree

De ingang is dit jaar, zoals jullie waarschijnlijk al wel begrepen hebben, te bereiken via de Essenbree. Wij zijn ons ervan bewust dat deze ingang nauw aansluit op een woonwijk en we zullen passende maatregelen nemen, zodat we eventuele problemen kunnen voorkomen.

Vrijwilligers altijd welkom

De laatste tijd hebben we geregeld oproepen geplaatst voor vrijwilligers, gelukkig heeft een grote groep aangegeven ons te willen helpen en/of zijn al betrokken bij de organisatie van het Midzomerfeest.

Om het Midzomerfeest ook in de toekomst mogelijk te houden en onze huidige vrijwilligers iets te ontlasten, kunnen wij jouw hulp graag gebruiken. Dus heb je leuke ideeën of vind je het leuk om iets voor het dorp te doen, meld je dan aan bij iemand van het bestuur of de commissies!