Zaterdag 23 juni wordt het Bajo Midzomertennis: Dubbelkampioenschap georganiseerd tijdens de Midzomerfeesten in Mariënheem. Tijdens dit tennistoernooi wordt de strijd aangegaan in teams van 2 personen aangegaan. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van Tennisclub Mariënheem.

Opzet tennistoernooi

Het Tennistoernooi is een nieuw onderdeel dat toegevoegd wordt aan het programma van het Midzomerfeest in Mariënheem. Teams van 2 personen, mannen, vrouwen of gemixt, kunnen zich hier opgeven. Het toernooi begint om 12:00 uur en eindigt om 15:30 uur. De verhuizing naar het dorp, en de nabijheid van Tennisclub Mariënheem, maakt dit nieuwe programma-onderdeel mogelijk.

Sportieve zaterdagmiddag

Stichting Midzomerfeesten Mariënheem heeft dit jaar een sportieve zaterdagmiddag op de planning staan. Behalve een tennistoernooi is er ook een voetbaltoernooi en een jeux-de-boules toernooi. Het is de bedoeling om al vroeg op de dag een gezellige sfeer te creëren.

Verdere verloop van de zaterdagmiddag

Alle toernooien duren tot 15:00 uur / 15:30 uur. Hierna wordt de jaarlijks wederkerende Bingo georganiseerd. Om het publiek gedurende het eind van de middag en begin van de avond op het terrein te houden, is besloten om een grote dorpsbarbecue te organiseren en verzorgt een DJ de muziek. Alle deelnemers van het tennistoernooi mogen hier vanzelfsprekend ook aan meedoen.