LMB Veldman De Slimste Mariënhemer bijna vol!!!

Mensen.... LMB Veldman De Slimste Mariënhemer zit bijna vol! 30 teams (x 4 tot 6 personen) hebben zich al opgegeven. We hebben nog ruimte voor 10 teams. Dus wil je meedoen? Geef je dan snel op via de website hier op!

Het is een quiz met veel komische vragen, een aantal rondes gaan over Mariënheem. Zowel jongeren als ouderen hebben zich aangemeld.

Wat gaan we doen tijdens de Dorpsbarbecue?

Zoals ondertussen wel bekend is, willen we de zaterdagmiddag met alle Mariënhemers afsluiten met een dorpsbarbecue. Voor slechts 4 munten p.p. krijgt iedereen voldoende vlees, salades en stokbrood. Meedoen? In verband met onze inkoop vinden wij het fijn als iedereen zich hier opgeeft!

We zetten er een grote smoker neer en zullen daarbij gebruik maken van een aantal kleinere barbecues. Verder zorgen we voor muziek en entertainment.

Tijdens de barbecue maken we ook de verrassing bekend. Wij denken dat iedereen dit super gaaf vindt! Hier moet je dus zeker bij zijn!

Verschoningsplek aanwezig

Ook voor de jongsten onder ons wordt goed gezorgd dit jaar, we hebben namelijk ook een verschoningsplek op het terrein!

Lasergame

Zaterdag van 11:00 uur tot 12:30 uur kunnen kinderen vanaf groep 4 meedoen met Lasergame. Voor eten en drinken wordt gezorgd! Wat is er nu mooier dan live met elkaar het gevecht aangaan op een echt parcours!

Schminken en Glitters

Dit jaar kunnen kinderen zich ook weer laten schminken en is er de mogelijkheid om glittertattoos te plaatsen!

Kruiper Tweewieltocht

Ook dit jaar is er weer een gezellige fietstocht tijdens het Midzomerfeest. Deze fietstocht, 30 kilometer door het Sallandse landschap, wordt mogelijk gemaakt door Kruiper Tweewielers. Routes zijn zaterdagmiddag te koop in de tent en kosten € 5,- per stuk!

Straatversiering

Hebben jullie al nagedacht over de straatversiering? Net als andere jaren krijgt de winnende straat (of een gedeelte ervan) een barbecue. Uiteraard vinden wij iedere straatversiering top, maar het zou ons extra leuk lijken als de straatversiering in de stijl van ons thema op de zaterdagavond is, namelijk: 90's Party!

Kruisjastoernooi

Zondagochtend van 11:00 uur tot 15:00 uur is er wederom een kruisjastoernooi in de tent. Wil je meedoen? Meld je dan op tijd in de feesttent!

Chris Hekking Infra Knikkertoernooi

Nieuw in het programma: Chris Hekking Infra Knikkertoernooi. Wie van jullie kent het knikkeren van de basisschool? Hetzelfde gaan we dit jaar ook doen tijdens het Midzomerfeest. We maken 2 competities: een voor de bovenbouw basisschool en een voor de rest. Wil je meedoen? Geef je dan hier even op, dan weten wij hoeveel banen we moeten aanleggen!

Adende Midzomer Jeu-de-Boules

Ook nieuw in het programma: Addende Midzomer Jeu-de-Boules. Wie houdt er van Jeu-de-Boules? Meld je zaterdagmiddag om 13:30 uur op het terrein!

Bajo Midzomertennis: Dubbelkampioenschap

Ook deze is nieuw in het programma: Bajo Midzomertennis: Dubbelkampioenschap. In tweetallen speel je een gezellig tennistoernooi tegen andere teams. Wil je meedoen? Geef je dan op!