Download de App

Net als andere jaren hebben we een app! De app kun je downloaden via de PlayStore en de Appstore, via deze weg houden wij je op de hoogte van het laatste nieuws.

De Slimste Mariënhemer en Bult Maken compleet vol!

De spelonderdelen 'De Slimste Mariënhemer' en 'Bult Maken' zitten compleet vol. De Slimste Mariënhemer heeft zelfs 50 teams maal max 6 personen, dat beloofd een drukke en gezellige vrijdagavond te worden!

Barbecue met het hele dorp

Zaterdag steken we voor het hele dorp de barbecue aan en sluiten we de zaterdag gezellig af. Tijdens de barbecue zullen we ook de grote verrassing bekend maken! Dus vraag je buren, familie en vrienden en nodig ze ook uit voor de barbecue. In verband met het kopen van voldoende vlees, brood en salades vinden wij het fijn als jullie je aanmelden via de website.

Geef je op voor het Knikkertoernooi en de Tennis!

Voor het Knikkertoernooi en het Tennistoernooi kunnen wij nog wel wat deelnemers gebruiken. Dus heb je zaterdag en zondag tijdens het Midzomerfeest nog even tijd? Meld je dan aan, bij voorkeur ook even via de website.

Entree via de Essenbree

Zoals eerder aangegeven is de entree dit jaar te bereiken via de Essenbree (ingang Tennis). In verband met praktische redenen vragen wij jullie om zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar het terrein te komen.

Privacy

Op het Midzomerterrein zijn fotografen aanwezig en ze gaan ook foto's maken. Bij betreding van het Midzomerterrein ga je ook akkoord dat de kans bestaat dat je op de foto gezet wordt en dat we deze mogelijkerwijs kunnen gebruiken voor publicatie. Uiteraard is vriendelijk overleg met de fotografen altijd mogelijk!

Vrijwilligers bedankt!

Bij deze willen we graag alle vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van de Midzomerfeesten in Mariënheem!

Sponsors en Midzomerboeren bedankt

Ook willen wij graag alle sponsors bedanken voor hun bijdrage. Zonder jullie steun zou het Midzomerfeest niet mogelijk kunnen zijn.

Midzomerboeren

Biologisch melkgeitenbedrijf Mts. Reimert
Varkensbedrijf Mts.Meijerink
Melkveebedrijf Mts. Meijerink
Melkveebedrijf Mts. Jansman
Melkveebedrijf Assendorp
Melkveebedrijf Mts. Akkersdijk-Tielbeke
Melkveebedrijf Mts. Bert en Thea Jansen Holleboom
Melkveebedrijf Mts. H.M.M. & J.A.M. Jansen Holleboom
Melkveebedrijf Mts. Nijensteen
Melkveebedrijf Mts. Ten Hove
Pluimveebedrijf Mts. Huisman
Pluimveebedrijf Mts. Velderman
Zorgboerderij het Hageveld

Een overzicht van de sponsors vind je hier.

Fietstocht: Kruiper Tweewieltocht

Zondagochtend organiseren we de jaarlijkse fietstocht, de Kruiper Tweewieltocht. Dit is een fietstocht van ongeveer 30km door het mooie Sallandse landschap. Deelname kost € 5,- en hierin zijn 2 consumpties inbegrepen. Wil je meedoen? Zorg dan dat je zondag om 10:00 uur op het terrein bent, bij het startpunt kun je de route kopen.

Getwork Koeienvlaairoulette

Vanaf 14:30 uur laten wij een koe genieten van het weer op een afgezet stuk land met daarin diverse vakjes. Wanneer het dier beslist een grote behoefte te doen op één van de vakjes, dan kunnen er leuke prijzen gewonnen worden! Wil jij kans maken op één van deze prijzen? Koop dan vooraf je lootjes op het feestterrein!

Kruisjassen op zondagochtend

Ook dit jaar is er de mogelijkheid om te Kruisjassen tijdens het Midzomerfeest. Het kruisjastoernoi begint om 11:00 uur en eindigt om 15:00 uur.