Wat een gezellig feest!!

Wat hadden we dit weekend een gezellig feest! Drie dagen lang was het lekker druk, veel mensen hebben zich opgegeven voor een programma-onderdeel en heerste er een super gezellige sfeer. Het prima weer speelde uiteindelijk ook mee en al deze factoren droegen bij aan een Super Marrie Midzomerfeest 2018!

Gevonden voorwerpen

We hebben nog diverse voorwerpen gevonden. Mis je iets en wil je weten of we het gevonden hebben? Vraag het aan iemand van het bestuur of meld je rechtstreeks bij Marjolein Jansman:
06 53 24 25 64

De straatprijs

De straatprijs is dit jaar gewonnen door De Wörmink! We wensen de bewoners van de Wörmink veel plezier met de barbecue!

Vrijwilligers gezocht!

We zijn erg blij met de mensen die zich dit jaar hebben aangemeld, maar we blijven zoeken naar extra vrijwilligers. We kunnen namelijk nog wel wat extra handjes gebruiken! Dus lijkt het je leuk om iets voor het Midzomerfeest te doen? Bijv. in het bestuur, voor het programma of tijdens de op- en afbouw? Laat het ons dan weten! Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijwilligers en sponsoren bedankt

We willen graag alle vrijwilligers, sponsoren en bezoekers bedanken voor het mede mogelijk maken van het Midzomerfeest. Zonder jullie steun en enthousiasme zou dit feest niet mogelijk kunnen zijn!

Foto's

Dit weekend zijn er veel foto's gemaakt. Deze zijn allemaal hier terug te vinden en bij Mariënheem Online.