Voor de echte feestbeesten onder jullie kan het Midzomerfeest dit jaar ook 2 dagen eerder beginnen, woensdag 19 juni trappen we namelijk af met Midzomer Radio!

In het kader van ‘Midzomerfeest Mariënheem 35 jaar’ hebben we besloten om vooraf een radioprogramma te organiseren. Op woensdagavond, donderdagavond en vrijdag overdag zijn de uitzendingen.

Kantine Tennisvereniging Mariënheem wordt feestlocatie

Een gedeelte van de kantine van Tennisvereniging Mariënheem zal omgebouwd worden tot een bar / zendstation.

Vanzelfsprekend is iedereen welkom om bij de uitzending van het radioprogramma een drankje te nuttigen. De opbrengsten komen ten goede aan het Midzomerfeest en Tennisvereniging Mariënheem.

Drankje samen met vrijwilligers van Midzomerfeest

Zaterdag 17 juni beginnen we met de werkzaamheden op het Midzomerterrein. Woensdagavond en donderdagavond zijn we van plan om samen met onze vrijwilligers “eentie na te drinken” bij Midzomer Radio. Wij vinden het leuk als meer Mariënhemers op deze momenten aanwezig zijn bij Midzomer Radio, uiteraard geldt dit ook voor vrijdag overdag.

Iets van een Top-35

Het is ons idee om iets van een Top-35 te maken waarbij jullie van te voren kunnen stemmen. Het stemmen zal dan naar alle waarschijnlijkheid gaan verlopen via onze website.

De concrete invulling van deze Top-35 is nog niet helemaal duidelijk, maar onze vrijwilligers zijn ermee bezig. We houden jullie hiervan op de hoogte!

Buurt dit jaar Hageveld

Vorige week hebben wij naar buiten gebracht dat de organiserende buurt in 2019 Linderte is, maar dit is niet waar.

Enkele scherpe dorpsbewoners wezen ons op het feit dat Hageveld dit jaar de organiserende buurt is en bij het checken van onze administratie kwamen wij tot de conclusie dat deze bevinding klopt.

Onze vrijwilligers zijn zo druk met de organisatie van het Midzomerfeest, dat zij over het hoofd hebben gezien dat er verschillende “documenten” in omloop zijn. Vandaar deze verwarring. Onze excuses hiervoor!