Het feestterrein krijgt dit jaar een kleine update. En wie kan ons beter vertellen wat deze update inhoudt dan onze eigen voorzitter? Wij hielden even een kort interviewtje met Raymond Holtmaat.

Interviewer: De terugkeer naar het dorp en de ingebruikname van het terrein zijn afgelopen jaar goed bevallen, maar wat heeft jullie doen besluiten om het terrein wat op te pimpen?

Antwoord van de voorzitter: De terugkeer is erg goed bevallen, daar kan de organisatie dan ook met trots op terugkijken. Wat betreft terrein zijn wij dan ook erg tevreden en willen we graag zo door gaan.
Sfeer zegt vaak alles en daar zijn we het met z'n allen duidelijk over eens, dus daar zetten we dan ook nog meer op in dus sfeerverhogend wordt het zeker.”

Interviewer: Maar hoeveel groter wordt dat terrein dan?

Antwoord van de voorzitter: We houden dezelfde vierkante meters, maar we gaan deze wel efficiënter benutten. We zijn in overleg met de gemeente en de Tennis tot overeenstemming gekomen om een groenstrook te versmallen waardoor we met de botsauto's meer richting de Tennis opschuiven.”

Interviewer: Wat gaat er precies veranderen aan dat terrein?

Antwoord van de voorzitter: Toiletten gaan naar de verharding tussen de Tennis en de houtsingel van het trapveldje, hier komt een fraaie doorgang aan te pas… dat wordt sfeervol plassen dus dit jaar 😉.
Hierdoor houden we meer ruimte over op het terrein wat wel goed van pas komt.”

Interviewer: Wat zijn jullie ideeën voor de Entree, de Fietsenstalling en de calamiteitenroute?

Antwoord van de voorzitter: Entree en calamiteitenroute mogen niet gelijk lopen, dit was vorig jaar wel het geval en gelukkig heeft de gemeente dit voor 1x gedoogd. We wisten dan ook dat we daar wat mee moesten.
De oplossing is gevonden, we maken gebruik van de calamiteitenroute van de voetbal en trekken deze door tussen het tweede veld en het kunstgrasveld richting het bekende trapveldje, misschien nu al zelfs beter bekend als “Midzomerterrein”. De fietsenstalling komt weer op het tweede veld al gaan we nu na de bocht richting de Tennis direct links door de bosjes.
Doordat we dit zo hebben opgelost kan de entree op dezelfde plaats blijven, hoe de entree eruit komt te zien is nog een verrassing.”

Artistieke weergave van het terrein

terrein midzomer