Al vanaf het allereerste Midzomerfeest wordt er ieder jaar een kinderprogramma georganiseerd, in dit jubileumjaar hebben we wederom een leuk en uitgebreid kinderprogramma. Ook nieuwe vrijwilligers hebben zich speciaal aangemeld om deze onderdelen te organiseren en daar zijn we als Stichting erg blij mee!

Het hele weekend kermis

Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we het hele weekend een kermis in het dorp. De kermis is op de volgende momenten geopend:

Vrijdag: 18:00 – 01:00
Zaterdag: 14:00 – 01:00
Zondag: 12:00 – 20:00

Dit jaar zijn aanwezig: botsauto’s, bussengooien, draaimolen, zweefmolen, een schiettent en touwtjestrekken.

Kindertheater Theatralala

Zaterdagochtend tussen 10:30 uur tot 12:00 uur is er het Kindertheater TheaTralala voor kinderen van 2 t/m 8 jaar. Bij mooi weer is het kindertheater buiten, maar bij minder mooi weer kunnen we gebruik maken van de faciliteiten van TC Mariënheem.

Knikkertoernooi

Zondagochtend van 11:00 uur tot 12:30 wordt voor de tweede maal het knikkertoernooi georganiseerd. Net als vorig jaar is er ook een competitie voor kinderen op de basisschool. Geef je direct op.

Highland Games & Bubbel Voetbal

Zaterdagochtend van 10:30 uur tot 12:00 uur is het tijd voor de Highland Games en Bubbel Voetbal. Highland Games is een spelonderdeel met een gewaagd parcours…. Een echte aanrader dus!

Tegelijk met de Highland Games vindt ook de Bubbel Voetbal plaats. Dit is gewoon een potje voetbal, maar dan in een plastic Bubbel. Lekker onbenullig, maar wel met een zachte landing.

Deze activiteiten zijn geschikt voor kinderen van groep 4 t/m groep 8 die even hun energie kwijt moeten!

Geef je op via de groepsapp van jouw klas of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je niet in Mariënheem op school zit.

Uurtje gratis kermis

Zaterdagmiddag van 13:00 tot 14:00 is er een uurtje gratis kermis. Alle attracties (excl touwtjestrekken en bussengooien) zijn gratis toegankelijk!

Schminken in de tent

Zaterdag van 13:00 uur tot 16:00 uur kunnen alle kinderen zich laten schminken in de tent.