Net als andere jaren hebben we een hoop activiteiten waarvoor een inschrijving gewenst is. Heb je zin om mee te doen aan deze activiteiten? Ga dan naar www.midzomerfeest.nl en meld je aan!

LMB Veldman De Slimste Mariënhemer!

Teams van 4 tot 6 personen nemen het op tegen elkaar met (ludieke) kennisvragen. Elke ronde heeft een eigen thema en de vragen zullen hier en daar typische Mariënheemse kennisvragen zijn. De rondes worden afgewisseld door korte pauzes met muziek die de teams zelf hebben ingestuurd. Kosten: gratis

Er kunnen maximaal 60 teams mee doen en VOL=VOL.

VOL! Aanmelden is niet meer mogelijk

Vekoma Mini-Mix voetbaltoernooi

Ouderwets voetballen op de zaterdagmiddag. Geef jouw team nu op! Kosten: €15,- per team

Tijdens elke wedstrijd staan er maximaal 5 personen in het veld, waarvan 2 dames en 3 heren! Één van de heren is tevens keeper.

Meld je aan!

BAJO Midzomertennis

Tijd voor een sportief moment tijdens het midzomer feest gedruis. Grijp je kans en geef je op voor het Midzomer Dubbelkampioenschap. Kosten: € 5.00 per team

Zaterdag 23 juni, vanaf 12:30 uur. De prijsuitreiking is om 15:45 uur.

Meld je aan!

Barbecue op zaterdagmiddag

Gezellige dorpsbarbecue met muziek! Kosten: € 10,- p.p. Leuk om te doen met vrienden, buren en/of familie. Start 18:30 uur. Aanmelden voor 15 juni. Locatie: Hoogeslag Terras.

Aanmelden is niet meer mogelijk!

Kruiper Tweewielers Sallandse Brommertoertocht

De grote brommertoertocht voor nieuwe en oldtimer bromfietsen. Een leuke toertocht van ongeveer 70 kilometer door het mooie Salland. Start en finish op het Midzomerterrein (Essenbree 38, Mariënheem). Kosten: €7,50 p.p. Betaling bij aanmelding op het terrein

Inclusief koffie, een gehaktbal en een consumptiemuntje achteraf. Alle deelnemers krijgen een schildje!

Meld je aan!

Chris Hekking Infra Knikkertoernooi

Wie heeft er vroeger niet geknikkerd? Euvraltie, niet jatten en niet pitten gleuf raakt telt NIE!

De organisatie brengt 10 Dubbeldekkers/super supers met Midzomer logo in omloop. Wie er aan het einde de meeste in bezit heeft, is de winnaar.

2 klasses: ‘bovenbouw basisschool’ en ‘de rest’. Neem zelf maximaal 40 knikkers mee! (geen pitjes of dubbeldekkers enz.)

Meld je aan!

BAJO Bult maken

Het oeroude Marienheemse Bult maken voor twee. Geef je op en laat zien dat je de boel snel op een hoop gooit. In teams van 2 personen.

VOL! Aanmelden is niet meer mogelijk

Kruiper Tweewielers Fiets vouwen

Het is een combinatie van kracht, samenwerking en sluwheid. De bedoeling is om zo snel mogelijk een fiets, passend te krijgen in een kliko… Dat word lachen, gieren en brullen!

Vrouwen kunnen ook vouwen! Hiervoor wordt een speciale klasse gemaakt.

Teams bestaan uit maximaal 4 personen!

VOL! Aanmelden is niet meer mogelijk