Vanuit een groep Midzomerfeestvrijwilligers is het idee ontstaan om alsnog een spetterend alternatief “virtueel” midzomerfeest te organiseren. Want met een radiozender, zendmast, webcam, internetverbinding en diverse online mogelijkheden kunnen we toch nog steeds met elkaar een geweldig Midzomerfeest weekend beleven!

We hebben geprobeerd om het originele programma zoveel mogelijk in tact te houden (uiteraard met de nodige aanpassingen).

We openen de vrijdag met een virtuele “Marrie vrijdagmiddag borrel”. Vervolgens zullen we starten met een “Mariënheemse Dorpsquiz”, nu niet met elkaar samen in een tent, maar online, vanuit huis of waar je ook maar bent!

Op zaterdagochtend als vanouds een Frühshop ochtend met cabaret en een kinderactiviteit. En in de middag de alom bekende ludieke Bingo! Op zondag ochtend is er zelfs een echte Kerkradio. In de middag een Mariënheemse Top 40 en nog veel meer gave activiteiten.

Dit jaar hebben we het gehele weekend Midzomerradio! Het radioteam gaat jullie op 19, 20 en 21 juni 2020 voorzien van gezellige, originele en saamhorige radio.

Hou de diverse media in de gaten voor het nieuwe programma en actuele informatie!